SCIENCE REPUBLIC

ALKISAHNYA.....
'
kawan2 skola bnyak bg kenangan..bg aku arh..
ada phit mnis smua rasa skli...
bila msuk skola mnngah...smua differents...
mmber2(da gak yg dri skola rndah),environment,subjek..
yg aku nk cite skunk ni masa ak fom 4 n fom 5..
ye la msuk mnngah tinggi ni mcam2 crta..


seingat aku masa aku fom 4 bnyak la mmber2 yg aku  knai msa fom 3 stu klaz dgn aku
skunk dduk la kmi stu bmbung yg dibri nma 4SC1..
time ni mmg bnyk men ar kmi honeymoon year la katakan,
pastu msuk thun strusnya kmi da 2 org bdak bru yg bwa happening kat klaz..cop dgn jat...tp prngai kmi stu klaz tak brubah gak..



ADD MATH fail pon hepy jer,,hahhaaa
klaz kmi mmg wanted gila2..ye la harapan skola la katakan...
tp still wat rempang g..dlam klaz ni bnyak geng,geng srabai la pa la...tp bkan mknanya berpuak2,,
kira geng port smbang la katakan,,hahaha
 klu ckap sal enviromnent klaz.hahha time ADD MATH,MATH la pling gmpak skli..
aku mulakan crita aku...

msuk ja time dua subjek ni mcam2 reaksi bleh tgok ada yg hepy ada yg frust,,
yg pliknya hepy bkan sbb nk blajar,hepy sbb time ni la kami makan,tidor,mlkis,bca pper
yg frust sbb ada stgh dpd kmi dok pulun dgr tp haram tak pham..pastu mula la join kmi..tido la pa la..
antara geng2 tau watak2 yg suka wat krja sndri time sir chan:
ak mulakan dgn ktua klaz..



AKMA: fokus gila kat sir chan
AQILAH; fokus gak dlam klaz,tp bila aku tnya,ang pham dak?? dya jawab ..dak pon..hahaha
ALIA; time ni tidoq...sleeping beauty..hahaha
GENG SERABAI: gosip,dok men bling pmadam dlam klaz.last skli ANA kntoi dgn SIR CHAN
JAT WARDEN; chipsmore dlam klaz,jap ada kjap tak da..
COP: fkus skli pndang,bila dua kli pndang kpla dah da tas meja...ZzZz....
AKU,UMI; baca pper ja...yg syok nya depa pkena ak dgn SIR CHAN tak pasal kna...arghhhh!!!
GENG CINA: melukis ..
PROF: skli pndang,woah dya pham kot add math bila tgok meja dya pnuh dgn lkisan enjin motor..
AYERN&UNA: balas2 surat





dok tak dok dh nk pnghujung thun mknanya pas ni kmi bwa hluan msing2 la...
time ni mmg pulun gila tp msuk ja klaz SIR CHAN, dh mcam kna smpah...kmi wat gak smua bnda tu,,heih
tp tak pa la,,,kmi happening...hahahaa
skunk dah 2010 dkt pnghujung thun kot...tp smua tu still aku igt,,ye la,,bnyk knngan..
ALHAMDULILLAH semua dh brjaya..dh mlnjutkan plajaran msing2..sini aku tlis skit hala tuju mmber2 aku trmsuk aku...

AKMA: MATRIK
AQILAH:FORM 6
ALIA: K.SIME DARBY S.ALAM(NURSING)
ATHIRAH: MATRIK
ANA: MATRIK OR UITM(not sure)
AKMAL: FORM 6
EKIN:MATRIK
MIRA:POLITEKNIK
NADIAH:UITM(TESL)
COP:JPA SG.BULOH(MEDICAL)
EZZAT:UITM
ZAMIR: MATRIK
AKU:KPTM KL(TESL)
NAZRAN:KPTM A.S
WEI KEE:KTAR 
PEAH: FORM 6
FAZILA :FORM 6
ILANI:MATRIK OR UITM(not sure)
SHAM;KPM
AYERN:UITM ARAU
UNA:POLITEKNIK
SYAZA:MATRIK 





 ha tgok sapa kata kmi tak leh mana2,,,,semua brjaya gak walaupun kmi dok main2..
kpda adik2 yg bakal amik exam tu,,tgok cam kmi main2 gak...tp still utamakan plajaran..hahhaa
nama2 yg aku tak sebut ni bukan depa tak berjaya..smua lpas smbung blajar,,,cma ada yg aku lupa,lost contact..pe pon mekacih banyak2 la pada cikgu2 yg bnyak tlong kami smua...
SPECIAL THANKS TO;
CIKGU MAKALTHOM
CIKGU SABARIAH
CIKGU ROKIAH
TEACHER ASFA
CIKGU TAJUDDIN
SIR CHAN
CIKGU RAQHMAM
USTAZAH ZARINA..

pe pon we are still frenz...

ONCE BE A FRIENDS
ALWAYS BE A FRIENDS...
*P/S: kwan2 nama2 mana yg ak tak bbuh.slap tlis n tak mnta izin ampa amik gmbr2 ni...mnta maaf bnyak2 k..

2 comments:

Farhan said...

aku tatau nak reply katna, *kwn aku guna Nikon pa tatau.

k-artz chasez said...

nikon???owh kamera erk????