:: LAMBAIAN AKHIR 2010 DAN SINARAN BARU 2011::

Salam kepada geng kipas susah mati sekalian. hari ini 31/12/2010 merupakan penamat atau penghujung bagi setiap tahun.so bila dah habis tahun lama datanglah pula tahun baru dengan azam baru,semangat baru. cakap pasal azam ini kadang-kadang aku pun 'ter'interrupted dengan agenda-agenda yang membuatkan aku lupa azam tahun baru. bila masuk tahun 2008 azam aku nak laksanakna azam 2007, bila masuk 2009 nak laksanakan azam tahun 2008.bila masuk tahun 2010 nak laksanakan azam 2009. pening bukan?? so aku harap sangat tahun 2011 ini azam aku semua tercapai dan berharap sangat tahun 2011 mampu kembalikan senyuman dan harapan aku, aku selalu ingat yang aku ini macam 'black sheep' dalam kalangan semua orang.forget about it sekarang jom kita review azam dan harapan aku tahun 2011:::


♪♫•*¨*• aku harap sangat aku dapat membahagiakan ibu bapa aku◈

♪♫•*¨*• nak tersenarai sebagai penerima anugerah dekan◈

♪♫•*¨*• mendekatkan diri dengan Yang Maha Esa◈

♪♫•*¨*•hari-hari yang dilalui dipenuhi dengan kegembiraan◈

♪♫•*¨*•study hard + study smart = result kebaboom!!◈

♪♫•*¨*•kurangkan belanja◈

♪♫•*¨*•saving is loving◈

♪♫•*¨*•lebih ramai yang mengenali khai artz-far kerana bakat dan kebaikan yang dibuat ☻◈

♪♫•*¨*•update selalu my bebot blog◈

♪♫•*¨*•balancekan antara sosial life dan students life!◈

♪♫•*¨*•boleh hadapi segala masalah dan rintangan dengan tabah◈

♪♫•*¨*•dapat kawan yang betul-betul 'kawan'◈

♪♫•*¨*•ketepikan sementara masalah orang dan try to find who am i◈

♪♫•*¨*•get car license◈

♪♫•*¨*•make up my bebot supaya lebih ranggi atas jalan◈

♪♫•*¨*• get "fit"◈

♪♫•*¨*•dapat beli this item-DSLR Nikon,new phone,new swatch,new purse,KHI◈

♪♫•*¨*•lebih ramai yang follow blog ::K:H:A:Z::◈

 ♪♫•*¨*•jumpa seorang insan yang digelar wanita yang vetul-vetul memahami diriku,hormat orang tua,caring,solehah dan pandai masak dan mampu memberi aku anak!!woaahhhh!!◈

♪♫•*¨*•tinggalkan segala yang buruk dan kembali pada jalan yang benar◈

♪♫•*¨*• menjadi seorang pendengar yang baik◈

♪♫•*¨*•be strong◈

♪♫•*¨*• penuhkan azam 2010(tak ingat pulak dah!!)

♪♫•*¨*•tubuhkan my own scouts and shooting team◈

♪♫•*¨*•menjadi seorang beliawan,boyfriends kepada seseorang,abang,adik,anak,pelajar,musician,teslians yang adorable, charming, and caring◈

♪♫•*¨*•kurangkan sifat baran dan tingkatkan senyuman☻◈

♪♫•*¨*•kurangkan kontroversi dan tingkatkan prestasi!!◈

♪♫•*¨*•take all problems 'se' cool yang boleh...◈

 ♪♫•*¨*•mendewasakan bebot blog

 ♪♫•*¨*•menjadi seorang yang baru dengan azam baru dan penampilan baru

◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈
░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░
░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄░
░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░
◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈


aku harap dengan membuatl list azam dan harapan ini aku dapat menempuhi hari-hari yang berikutnya dengan tenang, di kesempatan ini aku ingin meminta maaf kepada semua yang mengenali diriku dan kepada blogger-blogger sekalian thank you a lot because follow me walaupun aku tahu blog aku tidaklah se'Gah" blog-blog rakan-rakan lain. so lepas ini 0-0 erk jangan ada simpan dalam hati any problems just tell me the truth and don't try to hiding it ok!!

HARI BERGANTI,BULAN BERGANTI,TAHUN PUN BERGANTI
TAHUN BARU,HARAPAN BARU,SEMANGAT BARU
MASA LALU ADALAH KENANGAN,
HARI ESOK ADALAH HARAPAN
SELAMAT TINGGAL KENANGAN
SELAMAT DATANG HARAPAN
HAPPY NEW YEAR 2011 TO ALL BLOGGERS

yang memberontak dengan ekzos:: Khai Artz-Far @ Putera TESL


::bebot menderum:: azam ini ditulis dengan ikhlas,happy,sedih,gemuruh,semua rasa ada complete in 10☻::

2 comments:

ahsfantasy24 said...

insyaalah semoga tertunai sgalanya,,
selamat tahun baru.. ^^m

Temui seseorang di:
Muka tak cantik xpew, tp hati maw cantik yew..(◕‿◕✿)

k-artz chasez said...

thanks akn saya jejaki..