SEPANJANG NOVEMBER

 EXAM OH EXAM

ermm nak ak cite skit la event2 n bnda yg brlku spnjang november ni...seingat ak bulan ni ak abiz exam,,ckap sal exam ermm bnyak la ujian yg dtg..antranya bila si N brlku tidak adil dgn kiteorg,,,not fair la bile org yg kite suke kite bg lbih..n yg tak suke bg lbih kureng je.pastu bila mnta blik bole tak kiteorg punye TUUUT.. n then si N jawab,,,' I DAH BKAR'...WTF..pnas je doh...n dye trkntoi ar bile ak slongkar tmpat dye ak tgok ak pnye TUUUT kosong tak de red pen lngsong,,huhu,.,NOT FAIR!! pstu ak dpt tau mmber kiteorg yg len yg tak hntr TUUT pon ble dpt mrkh n tnggi dpd kiteorg lak..nmpak sgt kn???? hrmm bia la bnde dh lpas ak pon dh dpt tau mrkah ak 1A,4B,1C+ = not bad la sbb nmpk sgt bkn salah ak spnuhnya,,,bia la dye jawab dgn ALLAH..pastu ak tau bile dpt mrkah ni msti ade BATU API  yg cube skitkn aty aku,,sape lg 2 ekor lipan tu la,,,hrmm tnngu arh nnti ak blas,,huhu,,tak knal sper ak lg,,,mmber dowang dh kne dgn ak smpai mlu tahap gaban...amik ko,,tk knal lg spe ak,

 MAYA VS SUNDAL

abiz je exam tros raye aji thun ni ak rye kat kedah je sbb bpak aku kerje,,tk pe la tak ksah pon..jnji merdeka n ble blik bumi hijau kuning,,hahha..tp thun ni parents ak wat open house tak crte pon...msak pnye la bnyak...igt org yg dtg skit la sbb raye aji kn?? tp aku salah hohohohho sbb yg dtg mcam ade kndri kwin..lg mriah dpd raye puasa..tp malam tu wat ak stress sikit ye la sbb minah endon yg digelar MAYA PRAMUKA
 (cam  pompuan jal@#g) ak dpt tau dye tipu ak,..siap ak dpat ugutan bunuh lg..bkas balak dye la hntr..hrmm mula2 ketaq gak la sbb dye nk drah ak gak tak kire cam mner,ak pikir blik tak ble wat main ni so ak mmg wat kputusan lodge report jer..mula2 g kat ipd pastu dh amik report kne ipk lak jmpe detektif,,hrmm ak pon g la  wat report pe smua,,,psal tu BERES!!! so pompuan ko bole blah dpd hidup aku..HIPOKRIT!!
hbis je event tu bosan gak la dok umah tak de wat pe..igt nk wat partime tp malas plak,,so krje ak kt umah :\
  • 12.00=bngun tidor
  • 1.00=makan,tgok tv jap
  • 2.30=mula on9.men game
  • 6.30=kluar blik jap tgok tv
  • 7.30=mndi,makan
  • 9.00=mula 0n9 blik
  • 2.00=tidor
 ANUGERAH REMAJA PERDANA
mmg bosan thap gaban la..ermm tak lame pastu ak ader pentauliahan anugerah remaja..yg ak tunggu selama ni..kli best skit sbb adik2 ak(kire protege la)dapat gak,,alhamdulillah..dowang dpat pingat gangsa n aku dpat pingat perak,,
 
 ni pingat perak
 ni pingat gangsa

 merpati gangsa dan merpati perak

klu de rzki mnta2 time ak t wat kt oversea..so abiz je event tu abah(pemimpin kiteorg) bg rm50 sroh wat duit blnje blik,mula2 igt nk guna duit tu wat tmbang bas,,tnggu pnya tnggu skli bas tak mncul2..hrmm timbul plak idea mmber ak ajak mkan kfc hhahaa so ape lg ATTACK!! kiteowg blik lam kol 7..rsau gak la sbb bdak2 3 org ni dduk asrama bilk lwat ni tkut jd pe2 plak,,so decide nk blik nek tksi..tp nk g ke tmpt teksi tu jauh ade lam 4 km,,huhu jalan kki jer,,exercise skit.dlm otw nk g ke tmpat tksi tu,,tba2,,budak2 ni lari lntas jlan,,,ak mula la naik angin...igt dowang nk g mne2..skli dowang nk tlong makcik tu lintas jlan,,huhu..trhru ak,,,heih pe nk jd dgn aku ni pikir bukan2...

BULAN 12 DAH!! 


so skunk dh msuk bulan 12,,dh 4 ari dh msok,,so cuti sem pon tnggal skit jer,,huhu,,rse mlas lak nk blik kolej tu,,wat abiz duit jer rsa,,,ye la CAMPUS LIFE la katakan..-__________-
#p/s : bulan 11 ni tkanan skit..

2 comments:

Nur Liyana said...

menarik2..hihi

k-artz chasez said...

yana thanks...huhu..sory sbb slama ni ssahkan awak..