:: AKU KE NI ??? ::

Salam to all geng kipas susah mati blogger sekalian. actually hari ini aku kering idea tak tau nak tulis entry pasal apa. dah 2 malam aku overnight buat assingment literature. susah juga rupanya kos TESL.  esok pula ada kuiz. malam ini perah otak pula. so dalam tengah kusut cari idea, terjumpa pula gambar-gambar aku. so terdetik pula idea nak tulis entry pasal gambar -gambar aku.

actually masa aku kecil banyak juga gambar yan bapa aku snap. rasanya satu hari at least satu gambar. so dekat rumah itu , aku boleh kira dekat 4 album besar just gambar aku sorang dari umur sehari sampailah 6 tahun if I not mistaken. lepas dari itu dah jarang dah bapa aku snap. so dalam laptop aku ini just ada beberapa keping saja. so kira ada juga la bukan? nak scan semua gambar, memang penatlah bayangkan satu album besar ada dalam lebih kurang 100 keping gambar. darab dengan 4?? tak ke banyak bukan?? so ini saja gambar yang ada aku ada buat masa ini. jadilah tulis entry macam ini. janji ada bukan??
-
-
-
-
-
-
-
-
 
silap gambar pula..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
with my kezen and atuk
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sesat sowang- sowang dekat situ

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
teka mana satu aku??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
dengan 'twin'

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ada beza tak??

the end...


yang memberontak dengan ekzos:: Khai Artz-Far @ Putera TESL 

::bebot menderum:: wish me luck and have a safe journey  for tomorrow sebab esok ada kuiz dan esok juga balik kedah!! yeay dapat handphone baru....

1 comment: