:: 3 BINI BARU ::

Salam to all geng kipas susah mati blogger sekalian. aku yakin kebanyakan daripada kita dah kembali ke kampus masing-masing, ada yang mula bekerja dan tak lupa kepada bakal cikgu yang mula praktikum. so sorry sebab lama tak update entry sibuk sedikit sebab cuti pun terhad so inilah masa untuk spent time bersama family. entry aku kali ini pasal 3 bini baru.aku baru saja bernikah dengan 3 gadis pilihan parents aku.  jangan terkejut sebab memang kali ini parents aku kahwinkan aku dengan 3 pilihan diorang. nak buat macam mana.terpaksa ikut kehendak diorang, nanti menolak kecil hati pula. so aku serba salah untuk tolak lamaran diorang,tapi jauh dalam hati excited gila. nasib baik calon menantu pilihan parents aku baik-baik dan comel-comel kalau tidak jauh dalam hati kata tak nak!. well selepas dikahwinkan dengan pilihan diorang. malam itu , aku hentam puas-puas badan bini-bini aku. memang penat dan ngantuk lepas layan body diorang. ingat senang ke nak layan 3 orang sekali gus? memang penat. kalau seorang pun dah penat tambah pula ini layan 3 orang sekali gus.nasib diorang pandai layan aku, kalau tidak malam itu juga aku ceraikan diorang. tapi bila fikirkan balik aku rasa macam susahkan parents aku pula. sebab mas kahwin diorang yang bayar, tugas aku cuma layan  dan jaga bini-bini aku dengan elok. Insyaallah , akan aku cuba jadi suami yang terbaik buat mereka. tapi sayang semua bini-bini aku ini mandul dan nampaknya tak ada zuriat bakal aku perolehi daripada mereka.cukuplah setakat itu. apa-apa pun terima kasih banyak-banyak kepada papito dan mamito aku sebab sudi kahwinkan aku dengan diorang .so inilah wajah-wajah kesayangan hamba....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
bukan yang ini..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ini pun bukan
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
yang ini pun bukan
 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tapi
-
-
-
-
-
-
-
yang
-
-
-
-
-
-
-
-
ini
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
cik c3
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
cik levis
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
cik casio





yang memberontak dengan ekzos:: Khai Artz-Far @ Putera TESL 

::bebot menderum:: alhamdullillah ada azam dan impian aku tercapai. hope yang lain pun akan tercapai dan bini-bini aku tak kena kebas lagi. peace no war!!

5 comments:

azureen yazid said...

ceh..
tertipu

k-artz chasez said...

@azureen yazidsabar2..jgn marah..hahahaa...nnti muke kedut...

♥..cik_mas..♥ said...

alhamdulillah.. bagus lah dah ada bini2 baru tu.. mudah2an lps ni slmt lah. x kne la kebas dek org konon2 alim 2... azfar, free ke 2 mggu lagi? ingt nak p KL, kalo gathering jadi kita boleh jumpa...

k-artz chasez said...

@♥..cik_mas..♥insyaallah free klu buat hri weekend..tringin gak jumpe cik mas..ble snap2 picture..

danial syabil said...

yeeeeeaahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!
dah ade c333!!!!!! aku nakakaakkkkkk!!!