:: KAMI BLOGGER UTAGHA ::


AKU BLOGGER KEDAH MARI...

salam kepada geng kipas susah mati semua. kali ini segmen kami blogger utagha yang dianjurkan oleh cik GKSB. tujuannya untuk mengumpulkan semua blogger utara. ok sekarang jom review pasal aku. sebenarnya aku asal dari  Batu Gajah , Perak tapi sekarang dah pindah dekat Pokok Sena, Kedah.Sebab aku pindah kerana mengikut bapa aku yang kebetulan dinaikkan pangkat. so sekarang dekat 7 tahun aku menetap dekat sini. dan memang aku dah jatuh cinta dengan negeri dan orang disini. sebab orang kedah memang baik-baik dan peramah. mungkin itu satu trademark orang kedah kot. tapi aku still tak lupa tempat asal-usul aku dari perak. apa-apa pun still bernaung bawah utara bukan? kalau boleh calon wife aku pun nak dari area sini. so buat member yang dari utara yang tau siapa aku meh kita jenguk sat kat bawah ni.

♪♫•*¨*• khai artzfar◈

♪♫•*¨*•18 tahun ( 22hb 2 masuk 19 dah so kena prepare hadiah untuk aku, wajib!!) ◈

♪♫•*¨*•beranak atas katil hospital batu gajah◈

♪♫•*¨*•la ni dok dekat pokok sena◈

♪♫•*¨*•la ni pun dok belajaq dekat kptm kuala lumpur◈

♪♫•*¨*•ambik kursus DIP. IN TESL ☻◈

♪♫•*¨*ahli pengakap kelana yang tegar◈

so apa lagi jom berkenalan dengan aku. manalah tahu lekat seorang awek boleh buat bini. kepada siapa yang rasa dari utara jom buat segmen ini.untuk ke link tuan tanah, bolehlah klik banner di atas.

yang memberontak dengan ekzos:: Khai Artz-Far @ Putera TESL 

::bebot menderum::time tulis entry ini dah terlepas mini gathering. hope cik GKSB inform awal-awal

18 comments:

Solihin Zubir said...

dok pokok sena? anak sapa ni? haha..

Unknown said...

ntah2 pupu papat ang SZ.. gahahah


geng utagha jangan dok pelaq naa. hahaa

Teh Ais Gula Madu said...

oo...kami org georgetown....hehehe

khai artzfar said...

@Solihin Zubiranak sapa erk??? hahahaa... igt pokok sena lekeh sgt ka noh?? kita pun hebat gak..toi dak??

khai artzfar said...

@nubhahahah rileks bro..

khai artzfar said...

@Nadia Ishakoowh ya ka...kami orang-orangan

IMANSHAH said...

wah pengakap ke?? tabik2

khai artzfar said...

@IMANSHAHyup once a scout always a scouts

Nobita Sensei said...

gua orang penang.

mrs eyza said...

owh org perak kerr??? cek org kedah...salam kenalan kedahan..memang orang kedah baik2 belaka kan ;)

khai artzfar said...

@Nobita Senseiorg penang ka?? slamat berkenalan!!

khai artzfar said...

@far_eastsdua2 baik

Ieda_ishida said...

hey... sy pun blogger utagha jgak...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

makaseh join

=)

Unknown said...

Manja pun org utara juga, peneng,

Unknown said...

Manja pun org utara juga, peneng,

aku , dia & cinta... said...

kami owang perlis...nice to meet u!!:)

Yanty Lee said...

salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

Penang Mari!

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html