:: LENSA ROSAK TERLALU " ROSAK "

As - salam to all geng kipas susah mati blogger dan readers sekalian . harap hari ini korang cool saja. sebelum mata korang mula berkedip  untuk membaca isi seterusnya , aku bagi amaran kerana isu ini memang sengaja aku tujukan buat seseorang yang mencari trafik dengan cara yang jalang . kenapa aku berkata sedemikian? ini kerana  orang tersebut berjaya menarik perhatian ramai blogger ke blog dia dengan membuat entry pasal PELACUR BLOGGER . tahniah diucapkan kerana berjaya menaikkan suhu badan dorang  dan tahniah juga kerana trafik ko makin tinggi. aku tahu memang aku masih baru lagi dalam dunia ini, tapi pengalaman mengajar kita sesuatu bukan? dan kalau tidak belajar confirm tidak akan dapat pengalaman . tapi aku terfikir kenapa dia mention pasal pelacur blogger ? dorang semua ada buat salah dekat ko ker? rasanya tidak ada, kerana aku percaya blogger - blogger disana kebanyakannya menulis dengan ikhlas. betul tidak ? so aku tergerak juga nak komen ko punya entry tapi fikir balik tak payahlah ko bukan ke dah cukup popular. so lepas ini kepada blogger - blogger diluar sana biarlah dekat dia. kita saja salah dan dia saja yang betul. lagi satu kita ni tak layak kawan dengan dia sebab kita kan pelacur tak begitu ? lupakan saja isu ini dan teruskan kawan - kawan dengan mengetuk keyboard korang demi enrty yang terbaik . wassalam.....

bila aku baca apa yang dia tulis macam nak tergelak pun ada macam dia kata dekat sendiri. pandai!

yang memberontak dengan ekzos :: Khai Artz-Far @ Putera TESL 

::bebot menderum :: 
1. isu ini masih lagi tegang dan blogger - blogger lain mengambil kesempatan untuk menulis entry pasal perkara ini
2. aku agak terasa dengan apa yang ditulis oleh Hamba Allah tersebut. cuma ini aku nak kata", yer aku pelacur blogger, kenapa nak langgan?" hahhaaa
3. sedangkan dunia blog orang busuk hati, apatah lagi diluar sana. orang sekeliling pun kadang - kadang busuk hati dengan kita 
4. agak - agak blogger kaum lain ada bergaduh macam ini tak? 

4 comments:

♥..cik_mas..♥ said...

lensa rosak ni mcm bagus sangat!!!. muntah baca entry dia.suka sangat aibkan org. suka hati nak menghukum org. silap haribulan dia terungkur sbb Allah balas sikap bongkak dan suka menghina org tu..

k-artz chasez said...

@♥..cik_mas..♥betul tu cik mas pikir tanpa memikirkan perasaaan org lain...die igt die superb....

Rozuan Ismail said...

wan ada dengar tapi malas nak komen pape.. tak tahulah nak menilai mana yg betul mana yg salah..mungkin dia ada idea sdiri untuk ckp pasal apa yang dia rasa..

jantanromeo said...

dia tu pariah blogger!