:: SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA ::


As - salam kepada geng kipas susah mati blogger dan readers sekalian. harap korang berada dalam keadaan sihat walafiat . tiba - tiba hari ini rajin pula nak update sampai 2 , 3 entry tapi padahal cuak giler sebab rabu ini aku ada mid - term test. dah la paper french dengan agama pula tu. banyak benda kena hafal dan buat ulangkaji. tapi aku still macam si kosong yang teranaya. so apa kaitan entry aku kali ini? entry aku kali ini pasal vlogger atau v-log. korang tahu ke apa maksud v-log atau vlogger ini? kalau nak tahu korang klik balik entry aku yang lepas ( update gathering cikgu blogger part 1 ) . so aku baru saja cuba benda ini sebagai tanda sokongan. tapi semalam dunia blogger gempar kejap sebab ada makhluk asing yang mencemarkan pasal ini. lupakan hal itu , aku menyeru kepada semua blogger mari ramai - ramai menyokong team vlogger ini kerana rakyat kita, kebanggaan kita.so lepas ini korang bolehlah buat entry ini dan link kepada bro ben ashaari. boleh tak? kepada team vlogger keep it up. pedulikan saja anasir- anasir jahat sebab dorang cemburu tak boleh buat. semoga berjaya kepada korang semua. wassalam...

yang memberontak dengan ekzos :: Khai Artz-Far @ Putera TESL 

::bebot menderum ::
1. ini merupakan entry terpendek pernah aku buat
2. j0m ramai - ramai buat entry ini sebagai tanda sokongan
3 . doakan aku berjaya untuk exam nanti

6 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

pelik ahh asal ade je org busuk atii sooo badd !

k-artz chasez said...

@░♥si lampu neon♥░betul2 tak bleh lri..sbb dmana2 ada org bsuk hti ni

apisv2 said...

slm kunjungan...
saje dtg usha2 pendapat korg;p

saya sokong vlogger malaysia

Encik Blogger said...

selamat pagi.. saya sokong vlog! hehehe

k-artz chasez said...

@Encik Bloggeryeah sokong2..

k-artz chasez said...

@apisv2bgus2 sama2 kita sokong