AWAS DENGAN LAGU TERBARU LADY GAGA , JUDAS!

As - Salam kepada semua geng kipas susah mati bloggers , readers, braders dan sistah sekalian. lama juga aku tak guna ayat tu kan? pedulikan je lah bukan korang baca pun blog aku, merajuk 18 kali jap T_T. sekali lagi kesengalan aku dah bermula, minta penampo boleh? untuk pengetahuan korang lady gaga atau cik gaga ni dah melepaskan satu lagi jarum dalam kalangan umat Islam iaitu lagu terbaru cik gaga, Judas.










 sebelum aku pergi dengan lebih lanjut aku nak ceritakan sedikit sejarah pasal Judas. untuk korang yang tak tahu lagi Judas tu apa ke bendanya, Judas ni sebenarnya mengikut fahaman yahudi ialah salah seorang daripada 12 Jesus teragung tetapi Judas ini telah mengkhianati mereka.tu fahaman mereka dan tiada kena mengena dengan kita pun. walaupun tiada kena mengena tetapi aku nak ingatkan yang lirik lagu terbaru cik gaga ini boleh menyesatkan umat Islam! haa tengok siap perbesarkan font lagi. memang tak dinafikan sebelum ini pun lagu- lagu dia memang menyesatkan walaupun sedap didengar. tapi untuk lagu terbaru kali ini memang terang - terang menyesatkan dan menakutkan. 



Judas,

You never ever never
ever really ever loved me more,than I
but Nemesis is watching over-high
and this is your time,
Judas,lie on lie,write
tears drop cause I cry
the echo truth killed you so you may finally die


Master Judas,
My Judas you're all mine
I spent my nights healing from your damaging bites

My Judas,
My Judas,you'll be fine
I slept over your hard stoned shoulder
I domestic flighted for you,baby
murdered as you might find me cooler,honey

I'm just a holy fool, oh baby he's so cruel, 
he's the one who will make me a liar, 
make my speech nothing worth
but I'm still in love with Judas, Baby
I'm still in love with master Judas, Baby

Jude If my love is a sin,if no man seems to fit
As I trust the world,to put me back on feet

I'm just a holy fool, oh baby he's so cruel, 
he's the one who will make me a liar, 
and make my speech nothing worth
but I'm still in love with Judas,since his birth
I'm still in love with Judas,Oh Judas 
you bring me mirth

Jude If my love is a sin,if no man seems to fit
As I trust the LORD,he'll put me back on ship
is it the shoe heel or the size of my feet

I'm just a holy fool, oh baby he's so cruel, 
he's the one who will make me a liar, 
and make my speech nothing worth
but I'm still in love with Judas, Baby
I'm still in love with Judas, Baby

Jude I promised you,I won't bother you
As I crossed my fingers back from North
I'm still in love with Judas,Oh Judas 
you bring me mirth

aku turut minta pendapat ustaz aku tentang lagu cik gaga ni dan beliau turut memperakui sekali kita menyebut dan menghafal lirik lagu ini, secara automatiknya kita boleh terkeluar daripada agama kita. nauzubillah begitu dahsyat konspirasi akhir zaman ini. buat yang tak tahu perbanyakkan membaca dua kalimah syahadah supaya kita tidak terpesong daripada agama Islam. aku rasa setakat ini saja entry aku kali ini, merci, As - Salam!!

yang memberontak dengan ekzos, khai artzfar @ putera TESL 

bebot menderum : pada mulanya ingat nak bubuh video audio lagu judas ni  tapi aku terpaksa batalkan kerana setiap kali nak bubuh mesti sakit kepala dan terngiang - ngiang dalam kepala lirik lagu ni, nauzubillah..

16 comments:

Joe_eL said...

pemesongan beliau secara tetang-terangan. thx for this info =)

lawat blog ni untuk review games,movies,gadget
update daily!!!

http://gedunggamers.blogspot.com/

RafLah said...

nauzubilah..jauh2kn la..
tngk muke pon dh semacam cik gaga ne..
tkt nk tngk..

Biey said...

nak minta kbnaran share kat my belog too. nak spreadkan buat peringatan bersama.. mekaseh .. :)

Mikah Lurima said...

na'uzubillahiminzalik! aku first tengok nama dia 'Juda' aku memang dah tak sedap hati n tak da hati nak dengar. sebab aq tau tu mesti ade kena mngena dengan nama tuhan dia ke apa. celaka gaga! nak sesatkan org. dah kata dulu jgn dengar tp still degil nak dengar si gaga ni. hmm...

:: Khai Artzfar :: said...

@Joe_eLwelcome

:: Khai Artzfar :: said...

@RafLahtu la pasal lpas ni tukar jadi cik naga

:: Khai Artzfar :: said...

@Bieysilakan ....sama- sama

:: Khai Artzfar :: said...

@Mikah Lurimawahh ko lagi..ni buatkan aku syg kat followers ni..btol2 ptnda akhir zaman

Solihin Zubir said...

dia ni mmg terbukti syaitan laaa..

Azree Suhazree said...

assalam,,,, terjumpa blog ni, nak share bleh tak? thanks,,,,,,,,,,,,,

:: Khai Artzfar :: said...

@Solihin Zubirmmg...nmpak pun dah tau,,,

:: Khai Artzfar :: said...

@Solihin Zubirmmg...nmpak pun dah tau,,,

:: Khai Artzfar :: said...

@Azree Suhazreeyer2 sila...welcome

Anonymous said...

k la fine... lagu dia memang menyesatkan...(kalau ikut skali memanyi)
tapi lirik yang anda tulis kat atas nih x kena pun...
aku dengar lagu judas ni n combine ngan lirik ni x sama pun....

ahsfantasy24 said...

lagu pun kena pilih2 nak layan,
huhuhu~

Anonymous said...

Ini bukan lirik lagu Judas Lady Gaga. Look it up it is incorrect.