:: BLOG AKU KINI BERWAJAH BARU::

As- salam kepada pembaca braders dan sistah sekalian. mesti banyak yang tertanya betul ke aku dah merajuk dengan dunia blogging ni. tak sebenarnya bukan aku merajuk atau apa cuma ambil masa untuk muhasabah diri dan buat sedikit renovation kat blog aku ni . sikit ke? aku rasa banyak kot, haha. sebelum tu aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada cik mas kerana sebelum ini, dia yang tolong buat header dan template blog aku. dalam diam - diam aku buat renovation blog ni ada la seorang makhluk yang ambil kesempatan dengan 'hack' blog aku dan buat page fans dia menggunakan nama blog aku .eh suka - suka dia je ambil hak orang. biarlah kat dia. tak berguna pun fan page tu. so apa pendapat korang mengenai wajah baru blog aku ni? semua ni hasil karya chuck zipper. dia ni buat tempahan banner, header dan lain - lain. baik korang pergi terjah blog dia kalau tak nanti kena sula dengan aku. kehkehkeh. dia ambil tempahan ni cuma RM 5. murah je kan? so tunggu apa lagi, serang!!!.



wajah dulu dalam kenangan





kini berwajah baru dan nafas baru


tu pasal header sekarang, pasal decoration dalam blog ni pula hasil karya ketty honey, coursemate aku. thanks a lot kety!. aku suruh dia buat sebab blog dia memang kemas dan sejuk je mata memandang. tak percaya sila terjah blog beliau.so secara rasminya semangat berblogging kini kembali.ceh ayat minta simpati. apa - apa pun aku tetap bengang sebab bulan ni terlalu sibuk. awesome april jadi bad april. sibuk dengan retro fashion show, drama presentation, assignment dan kuiz last minute.ada orang cakap biar mengeluh seorang diri tetapi jangan sesekali berputus asa. sekarang tinggal lagi sebulan sebelum aku menghabiskan semester ini. harapan aku cuma semuanya berjalan dengan baik. amin! sekian saja entry aku kali ini, merci! As - salam!

yang memberontak dengan ekzos, khai artzfar @ putera TESL 

bebot menderum :
1: jangan segan - segan tinggalkan link korang erk !
2: perlu ke aku buat fans page untuk cover "hackers" tu? 

6 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

aku lupe nak komen tadi..i like your new template sebab aku mmg suke kaler biru hahaha silampuneon kaler biru and pinkish sket hahaha welkam to blue worldddd =)

:: Khai Artzfar :: said...

@░♥si lampu neon♥░blue world? hahha pun boleh

Mikah Lurima said...

kali ni lebeyh nampak 'fresh' n funky! suke3... taklah suram seram n sepi mcm dulu. LOL! *kritik cket jek jgn amek hati. ;p

:: Khai Artzfar :: said...

@Mikah LurimahAahha ko ni ada2 je..ok la ko komen at least aku tau mna klbihan dan kbrukan blog ni hehehee

Chuck said...

thanks promote my artwork. :)

Nur Hanani said...

cantik cantik.. :)
Jom baca ni: Dimanakah kejujuran? Kikis sikap berbohong sejak kecil..