::TAWARAN MENGIKUTI KURSUS ::

As -salam kepada readers yang masih lagi menatap blog usang aku nih, dikesempatan ini aku nak promote kat korang semua pasal tawaran mengikuti kursus di KLIA. kira macam job application la.tapi yang ini kena pergi kursus dulu. hari tu aku ada join juga benda - benda ini.kira tak rugilah korang join  sebab banyak benda yang berfaedah boleh korang dapat. so kat sini aku sertakan butiran - butiran tentang tawaran ini.



Tawaran Mengikut Kursus:
-Kerani/Penyelia tempahan tiket dan tiket penerbangan
-Kerani/Penyelaras/Penyelia operasi pelancongan dalam negeri
-Kursus Asas Persediaan Intensif Pramugara/Pramugari
-Kursus Asas Bahasa Inggeris

Yuran Pendaftaran RM650
1 Bulan Kelas,3 Bulan Praktikal
Yuran Asrama RM150 (semasa kelas),
Tempat Penginapan Disediakan Semasa Praktikal

jadi tunggu apa lagi? buat korang yang lepasan SPM yang masih lagi menunggu mana - mana tawaran. korang semua digalakkan untuk turut serta dengan segera.kalau berminat boleh IM aku ataupun member aku;

Muhammad Nur Azran Nordin

sekian saja entry aku kali ini. buat korang yang masih bersekolah isikan masa lapang cuti  ini dengan benda yang berfaedah,merci.,As-Salam.chow bebeh!!

yang memberontak dengan ekzos :: Khai Artz-Far @ Putera TESL 

::bebot menderum :: mulakan sekarang perangkaan masa depan korang :D

2 comments:

Rozuan Ismail said...

u tak join sekali ke?macam best je.

:: Khai Artzfar :: said...

@Rozuan Ismailhari tu dah join ler ...