:: BULAN RAMADHAN MENJELMA LAGI ! ::

As - Salam kepada semua pembaca blog aku  yang tegar mahupun tak tegar. Ramadhan datang lagi! aicewah dah macam background lagu "Tora" pulak yang sebut "Tora datang lagi! "jadi sempena kedatangan bulan yang mulia ni , moh la sama  - sama kita panjatkan kesyukuran kepada -Nya kerana sekali lagi diberi peluang untuk merasai keberkatan bulan yang mulia ini.jadi camne? korang dah ganti ke puasa ganti korang sebelum - sebelum ni? haaa jangan tak ganti pulak.nanti tak pasal - pasal kena double - triple lak. 



tahun ni merupakan tahun kedua aku akan  berpuasa di tempat orang,  so rasanya tak ada banyak bezanya pun puasa di tempat orang dengan tempat sendiri. cuma ketiadaan keluarga disisi tu jer.aiceh aku cakap macam kita dah mula puasa pulak, kan? biasa lah bila perasan #retisss camni ler jadinya. jadi sempena bulan puasa yang akan menjelma ni , buatlah amal ibadat banyak - banyak , yang mana rasa kurang semester  tahun lepas , kita top - up balik tahun ni, yang tak pergi terawih tu kalau boleh tahun ni rajinkan diri korang buat terawih.rugi oowh tak buat semua ni sebab bulan ramadhan hanya setahun sekali , bulan ni kalau buat amal kebaikan , insyallah pahala berlipat ganda,aminnn! puasa kali ini pun aku dengan member - member aku akan berniaga dekat bazar ramadhan kolej kiteorang, harap - harap murah rezeki ler bisnes kiteorang , amin. jadi sebelum kite berpisah, aiceh ayat minta tumit je, sebelum aku tamatkan entry ni , aku dedikasikan video ini buat korang semua yang masih lagi setia dengan blog aku. #I lap you lah cam ni...selamat berpuasa yer kepada semua rakan - rakan , keluarga , fasilitators , jurulatih , pensyarah, Teslians, dan sewaktu dengan nya. puasa jangan tak puasa!! chow bebeh!!

 


::bebot menderum :: excited menunggu bulan puasa

3 comments:

Solihin Zubir said...

tahun kedua berpuasa kt TEMPAT ORANG?
sblum2 ni hang posa kat TEMPAT ALIEN ka? haha..

slamat berpuasa..

:: Khai Artzfar :: said...

@Solihin Zubireh cam tau2 lak haha

ahsfantasy24 said...

╲╭━━━━╮╲╲╭━━━━━━━━╮
╲┃╭╮╭╮┃╲╲┃Selamat menyambut
┗┫┏━━┓┣┛╲╰┳Ramadan ♥
╲┃╰━━╯┃━━━╯╰━━━━━━ ╯
╲╰┳━━┳╯╲╲╲╲╲╲╲╲╲
╲╲┛╲╲┗╲╲╲╲╲╲╲╲╲..


Jom Lawat Teratak Buruk Saya:
1. Statstik pekerjaan yang paling dipercayai di Malaysia!
2. Malaysia nak guna duit syiling baru ala-ala euro coin!
3. Geng pencinta yang tak mampu lupa kekasih lama!