MISTERI DI SEBALIK KONSERT JELAJAH DIGI

Assalamualaikum kepada semua pembaca ,  braders dan sistah sekalian. tak dilupakan juga kepada rovers dan bloggers!
 agak - agak korang sihat tak? err betul ke bm aku nih? haha terkejut tak aku buat comeback? ekceli entry ni kebetulan nak ditaip sebab ade insiden misteriiiiiiiii!! malas nak komen pasal dah berhenti blogging or what so ever.

untuk pengetahuan kengkawan semua , baru ni digi ada buat konsert jelajahnyer pun dekat alor staq. aku pun kebetulan dapat tiket free. cheq nak habaq mai antara #retiss yang turun padang hotel malam tu , ada kawan masa kecik - kecik iaitu shaheizy sam, kawan masa mak mengandung , 6ixth sense , pastu kawan masa main gasing , aizat , adi fashla , zizan, dan amir jahari.  jom usha sat gambaq...






tapi dalam entry kali ini bukan nak cerita pasal #retiss tapi nak cerita pasal benda yang menapak dekat #retiss. dah nama pun misteri tak kan nak cerita pasal doraemon pula. korang tau tak time aku tangkap gambar 6ixth sense tengah nyanyi memang aku tak perasan ada something atas kepala vokalis dia. then bila aku tengok balik, ada something beb atas dia.


sekali nampak macam joker pulak. eherherher..-_-' ok tak lawak. kalau nak kata flashlight memang lepas daripada kiteorang tengok gambar ni, double check memang x de spotlight atau suku sakatnya yang berwarna atau bercorak seperti ini . nak kata audience bawa memang tak la. sebab sebelum masuk memang kiteorang kena periksa habis dengan pokcik RELA. 

untuk pengetahuan korang juga , keesokan harinya gambar yang aku tangkap dalam kamera , hampir kesemuanya rosak. sebelum tu memang ok. mungkin kebetulan je kot. terpulang kepada korang untuk buat andaian sendiri . for sure bukan kita je yang duduk kat bumi ni. ada jer gajah  rimau dan lain - lain. ekekekee. ok dah mengantuk. salam semua! adios...

Bebot Menderum : malam ini malam ape erk ? kekekee

5 comments:

aydah ahmad said...

DAH NAMPAK DAH ! bende tuh , a,ah laa macam joker . eh hubby . jangan tengok sgt -__-
bahaya for you .

:: Khai Artzfar :: said...

@aydah ahmadhuhuhuhu dah le duduk sorang2 ni..

Ik Hanif said...

gile cool..!!!..

jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri...
mungkinkah ini fantasi..ataupun...ianya hidup diantara kita...........

JENG-JENG-JENG...errr..mlm nie malam jumaat kan..?? =-='

:: Khai Artzfar :: said...

@Ik Hanifasenyer malam ni ade yg terkencing karang,. aku agak ko rasenye hahaaha sebab aku kan abg then ko budak kcik hahaha

CekbOlat-bOlat said...

org kedah jgk yer? wahhh..
cekbolat takpi pon knsert tuh.. ^^