POSE LIDAH TERKELUAR SEKSI?

assalamualaikum.. braders dan sistah semua sihat ? kalau dulu aku pernah publish entry pasal trend mulut muncung ala - ala donald duck. sekarang aku nak tanya korang pasal trend yang agak fofular juga, trending pose bergambar , lidah terkeluar .

same tak dengan mereka - mereka yang pose camtu eherherher

kalau yang gegurl ni , selalu juga aku tengok dorang pose macam tu , kononnya nak nampak comel. tapi kalau yang lelaki pose macam tu , sumpah aku rasa macam nak bagi flying kick jer . bila ditanya , kononnya awek suka , nampak ganteng dan seksi. hoi!! seksi lutut ko! bukan seksi tahu , tapi seksa bila tengok . jatuh sikap kejantanan tahu.. haish...

macam pernah kenal je orang tua ni.. mesti kiut -lah sangat kalau tarik lidah ketepi

yang aku peliknyer kenapa mesti pose lidah terjelir keluar ? cuba tutup je mulut tuh..baru sopan. ni lidah keluar macam katak nak tangkap lalat jer. bertambah musykil lagi bila lelaki pun buat macam tuh.ewww geli la weyh . apa motif lelaki buat macam  tu pun aku tak tau. korang tau? eherherher....

atototototo.. comel nyer sampai aku rasa nak bagi give me five percuma kat muka.

masa aku google cari tajuk pasal ini , aku ada terjumpa satu perkongsian untuk korang semua. sama ada betul atau tidak . wallahualam. menurut perkongsian tersebut , kalau bergambar pose lidah terjelir sambil buat peace bermaksud , V nie lebih ditujukan pada kemaluan perempuan atau lebih dikenali sebagai V-Zone / Miss V , bila kita gabungkan kedua-dua...TEETTTTTT.... tak perlu aku jelaskan kot . dah besar boleh fikir ye dak..apa - apa pun ikut korang nak fikir apa..aku just share dgn korang. sharing is caring ye dak? eherherher..... 


suka entry ini? Like DISINI juga !!


P/S : yang perempuan boleh tahan lagi bila pose camtu tapi kalau lelaki? ohh plessshh 

16 comments:

mohdhazlan Dreadlock said...

:P

Beckhrooy said...

lidah pjg sgt kot

lia kamalia said...

pun boleyhh :p btw geli gila tgk lidah zirafah macam tu. warghh. expected to be more ' nice ' pose.kih3. kbai

aydah ahmad said...

eww ~

Eyda Syahida said...

geli plak eden tgk... >.<

hana said...

yg pose gitu tu jenis lidah yg memang sentiasa terjelir..
hahaha

Saddila said...

mencik ahh dgn pompuan buat gaya tuu -_-

:: Khai Artzfar :: said...

@mohdhazlan Dreadlock:)

:: Khai Artzfar :: said...

@Beckhrooyhaha kelebihan ler tuh..

:: Khai Artzfar :: said...

@lia kamaliahaha hbis tu klu gune gmbo org sah2 gua kena sue

:: Khai Artzfar :: said...

@aydah ahmadawk buat tak kehkehkeh

:: Khai Artzfar :: said...

@Eyda Syahidaaicecece geli konon hahaha

:: Khai Artzfar :: said...

@hanaitu name nyer org yg sntiasa dahaga tuh hahahaa

:: Khai Artzfar :: said...

@Saddilai lagi la bnci dgn lelaki yg pose dgn gya cmtu

fakhri khairi said...

BHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA serious lol

nasha sanza said...

hmm...macam2...