TRANSFORMASI 2012


Assalamualaikum kepada semua pembaca tegar dan ingkar. haha sape suruh korang bukak blog ni kan dah kena ayat ingkar. eherherher...

mesti korang terpinga - pinga salah blog ke ni ? eherherher korang tak salah blog pun,url masih sama, tuan dia pun masih sama , khai artzfar yang ohsem lagi hensem. untuk pengetahuan korang ini adalah transformasi yang aku buat dekat blog ini! camner? cantik tak? setelah bertapa sekian lama dengan tidak ter-update nyer ,kini aku bawakan korang semua dengan sesuatu yang trending. perkenalkan skandal baru aku " Blog Budak Pacak" .



perubahan ini aku lakukan atas dasar aku inginkan sesuatu yang agak fresh terisi dalam blog ini. nanti aku buat entry lain apa yang dah berubah dalam blog ini yer. so dengan tarikh rasmi hari ini  1/1/2012, dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim aku rasmikan blog yang telah diberi nama baru ini. untuk makluman kengkorang, blog ini telah digubah khas oleh Alieff. trimas yer alieff. tabik spring sama dia sebab dalam kesibukan dia , masih lagi sempat reka blog aku .



lepas ni tidak ada lagi Blog K.H.A.Z,tiada lagi bebot dalam ruangan aku dan Fans Page Blog K.H.A.Z pun akan dibuang tidak lama lagi. kini blog ini akan bernaung dalam page pesbuk baru. jangan lupa klik "Like" ok!

untuk rakan - rakan blogger terutama cik eydah,eyda and the gang , minta maaf banyak - banyak yer sebab hari tu kononnya aku nak berhenti berblog. tapi betul lah kan ? aku dah tak tulis kat blog K.H.A.Z tapi masih menulis di blog baru. eherherher..untuk rakan pembaca pula,  ucapan berbilion - lion terima kasih aku ucapkan kepada korang semua sebab menyokong aku dalam bidang penulisan ini. hehe ingat senang ke nak berhenti? dah sebati dalam diri ini tahu.eherherher.....

dan sebelum aku menutup ruangan entry hari ini , ada sesuatu  ingin aku maklumkan kepada korang semua , aku akan adakan segmen baru dan juga contest  sempena penjenamaan semula ini. so nantikan pengumuman ini yer . ok bai ! =D


#jangan lupa like fans page baru " Blog Budak Pacak "-

p/s : Blog dan page masih lagi under construction ^^"

21 comments:

Eyda Syahida said...

naseb baekla kannnnnn ade name akuu.. takmo backlink ke?? harharhar


hiks! terharu :")

aydah ahmad said...

ohhsemm laa hubby ! my fav colour ! nice tranformation . i like it !
okay laa budak pacak <3
yee sangat hensem ;))

:: Khai Artzfar :: said...

eyda : yer ke ? hahaha jap aku baru pasan ade something yg hilang

:: Khai Artzfar :: said...

aydah: auww malu la kite haha

Rayyan Haries said...

happy new year! wahhh...blog biru gak! 1st time here!

akuamir said...

bunyi cam otai blogger je,,,ahaha..

salam kenal dan follow,, klo free2 jemput datang blog makeYOUthink gua,. :D

CekbOlat-bOlat said...

bpe byk lah blog ni ? -___-

:: Khai Artzfar :: said...

haha dont worry korang,.nnti aku singgah blik..aku x otai pun adesss

aydah ahmad said...

hehhe . ngadee enn ! hahammboii kemain eh letak kite dalam skandal dia tuh ! ade tigal laktuh ><

:: Khai Artzfar :: said...

tigal pun boleh hahaaha

:: Khai Artzfar :: said...

@CekbOlat-bOlaterrr haha stu je la

mohdhazlan Dreadlock said...

cantik :)
transformasi diri

Aida Omar said...

awesome giler blog nie..
yeah! transformasi sempena tahun baru..
good luck bro :)

Aida Omar said...

awesome giler blog nie..
yeah! transformasi sempena tahun baru..
good luck bro :)

:: Khai Artzfar :: said...

@mohdhazlan Dreadlockthanks bro ^^

:: Khai Artzfar :: said...

@Aida Omarmalu la cheq hahaa trimas

RinsyaRyc said...

waa... ai paling suka dngan kotak komen u dah pop up window.. ehehehrr >_<

:: Khai Artzfar :: said...

@RinsyaRycaku tak pehe sbena nyo

Princess Peanut said...
This comment has been removed by the author.
Princess Peanut said...
This comment has been removed by the author.
Princess Peanut said...

wah..transformasi!blog pn dh makin transformasi..hehe..gd luck.