BENCI NAJWA LATIF !!!!

Assalamualaikum...

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar pesan suruh aku terima kamu
Ooh hati ku rasa sesuatu



atototoototo..aku pun terasa sesuatu ler macam lirik lagu najwa latif. errr sebelum tu siapa najwa latif? kawan nicki minnaj? saudara kembar bagi semua najwa? ekceli najwa latif ni merupakan artis baru yang "tercipta" di laman muka buku  youtube. tau tak ape youtube? jangan lah cakap tak tau, mau menangis aku baca nanti... T_T



yang aku nak cakap pasal najwa latif ni sebab ada mulut - mulut diluar sana yang terlalu benci dengan dia. errr apa salah dia? rampas korang punya pakwe / makwe ke ? pelik bin ajaib aku dengan haters ni. tambah - tambah lagi masa #AJL26 baru ni ye dak. bila time najwa latif buat persembahan jer, semua tangan gedik nak tweet , 'AKU BENCI NAJWA LATIF"  , " NAJWA LATIF BUAT AKU MUNTAH". gedik benor aku tengok yang tweet benci orang itu sini sana... 





perghh siap termaktub lagi tuh. bahahaha.. sebenarnya malas aku nak cakap pasal isu benci - membenci nih, hari tu anwar hadi kena tempias..kali ini najwa latif pulak . she deserves it! dia berbakat, bukan dia yang terhegeh - hegeh paksa korang undi dia..puak - puak yang benci dia tu aku nak tanya something... korang boleh menyanyi? korang boleh masuk AJL? aku suggest korang patut buat trademark macam aku bagi kat anwar hadi dulu...

"KAMI TAK SUKA NAJWA LATIF SEBAB DIA PANDAI MENYANYI DAN BERBAKAT BESAR"

" KAMI TAK SUKA NAJWA LATIF SEBAB KAMI TAK RETI MENYANYI DAN BUAT VIDEO BEST MACAM DIA"


haa amik kau.. besar punye aku highlight dekat situ. moral of the story : jangan benci dengan rezeki dan kebolehan orang. Allah kurniakan setiap orang dengan kebolehan masing - masing. peace yaw! 

suka entry ini? Like DISINI juga !!

 p/s : aku bukan fans najwa latif tapi aku suka dengar lagu dia dan kagum dengan kebolehan dia. siapa tahu nanti dia bakal jadi macam adik beradik tapiheru.

15 comments:

aydah ahmad said...

mama tak suke najwa letip . akak-2 pon same / err . me also . haha .

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

fa suke! i mean dia sgt talented kot...ala haters tu semua dengki, tak boleh nak terima kenyataan yg ade budak dpt msuk ajl..

Balat said...

saya suka najwa latif sebab dia budak batu pahat

Diya Edhayaa said...

sy suke najwa latif.. die msih baru, msih peerlu byk blaja n bimbingan,,

Farrah yong said...

aku pun tak suka , tapi lom tahap benci ;p

:: Khai Artzfar :: said...

@aydah ahmaderr knaper yer

:: Khai Artzfar :: said...

@NiGhTiNaNgLe_FARAbetul2..sokong dengan FA

Anne Nurain said...

suka lagu2 najwa latip je.. hehe..

Aisyatul Nadia said...
This comment has been removed by the author.
afriey suliman said...

sye adalh pminat najwa latif...& pntg sgt sye dgr diorg ni ckp mcm 2...klau korg mmg bnci,guna lh trademark yg d highlight td...mmg pdn utk muka korg yg ckp mcm 2 kt najwa...
:p

my second book said...

saya suka NAJWA LATIF punye SUARA hahaha ;D

adlinasyafia said...

dosa tau buat gosip macam ni benci benci orang pula

abhor najwa_haters said...

sy tak fhm knapa dorg bnci sgt dgn org yg talent mcm najwa.actually,org2 mcm ni la yg kita perlu jaga.klu ada silap dan salah takkan tk blh ckp bgs2 kn.kita sama2 spatutnya bimbing dia utk mnjadi penyanyi yg mempunyai karisma.lg,yg pling sy tk suka bila sy baca 1 blog 2 yg hentam karam psl najwa.ikut suka hati mak bapa dorg je buat gosip2 psl najwa.honestly,sy mmg LANGSUNG tk suka dgr lagu2 melayu ni.paling2 layan lagu avenged sevenfold,s.o.a.d,nightwish,within temptation,black sabath dan bnyk lg la.tp sejak dgr lagu najwa je,trbuka hati sy trus nk dgr lagu melayu.so,mmg trbukti najwa ni mmg talent.klu najwa tkde,mgkn smpi skang sy mc dgr lagu2 barat je la.tp buat masa ni mmg lgu najwa je yg buka ati sy.
NL'AF is the best
keep it up najwa

Anonymous said...

Sya tak suka org kata mcmtu. Sya juga ada minat ngab najwa latiff. Dia brbakat besar. Tau . Korang ada kerrr . Tak tau benci org lain . Allah marah. Korang tak ada suara yg merdu mcm najwa latiff. Mmg rmai artis mcm dia tapi dia baru jerr spm dah pndai menyanyi. So korang ade ke? Aq doakan smoga najwa latiff berjaya dab sya harap awk tidak mendgr kata2 pedas mereka

Anonymous said...

Fikir fikirkanlah, ketana allah tau ape yg kite buat dan dia maha tau segalanya so berhati hati. Tiada balasan di dunia tapi ada balasannya di akhirat dan pintu taubat sentiasa trbuka. Dan korang smua yg kutuk najwa latiff baik korang minta maaf sblm trlmbt. Masa tidak menunggu tetapi allah sentiasa tunggu kita