HACKERS VS HATERS

errr.. Assalamualaikum orang kampung sekalian..ada sape - sape rindu gua tak? sape ade pelish tinggalkan no telefon eherherher.

 1st at all Alhamdulillah... gua dah dapat balik blog ni. untuk kenkorang yang tak masih tau lagi , baru - baru ni bini gua ni kena hacked oleh si haters yang tidak ketahui asal usul . sungguh kurang ajar yer disitu. korang nampak tak game  disitu? hacked by haters.



 sah - sah ada yang tidak puas dengan aku tak pun saja nak test pandai. masuk ni dah dua kali nih.  agak  - agakler nak hacked blog orang oitt. ni lah namanya manusia yang sengal lagi  tak berakal dan tak ohsem macam aku. menggunakan kebolehan ke arah yang salah . T_T bawa - bawa bertaubat ler yer. kalau tak puas hati bagitau , boleh kita battle counter - strike sama - sama. 



 ni tidak  , ko hacked blog aku yang dah tak berapa ohsem ni. sadis tahu. dengor - dengor cerita memang musim hackers mengawan , habis semua tempat nak dihacked nyer. isk..isk..isk

p/s :  minggu depan gua mid term exam. terpaksa pantang berblog.. wish me luck :D

4 comments:

Muhamad Azam said...

Jejak sini harap sudi balas kunjungan.. (^-^)

Miss Butterfly said...

blog kau kene hack? aku taktau la plak. hurmmm.. dah lama tak BW...

Farrah yong said...

patut la kau punya blog ada hacker masuk arituuu ~

CekbOlat-bOlat said...

aikk ? yg post 'hacked' tu kne hack eh? laa.. ingt kau ssje je post.. sbb blog kau okay je.. xde yg terganggu..

anyway.. klau kne hack.. hacker ni die main2 je.. ssje nk kacau.. jgn maki hamun si hacker.. die lagi xkan bgi.. =.="