ORIENTASI KPTM - UITM 2012

Assalamualaikum kepada semua braders dan sistah yang menjenguk blog budak pacak! 


ampun weyh! belog giler lama berhabuk.bukan aku sengaja tapi sekarang tengah cuti malas bayar berotben. kadang aku tertanya aku ada belog erk ? hahaha cuti ni memang belog jadi tempat RnR la jawabnyer. 

cuti ni macam biasa kalau tak rutin tengok dinding , jaga orentasi pelajar baru.jadi baru-baru ni aku sempat handle orientasi student KPTM secara kerjasama dengan UiTM. macam biasa banyak ragam,aksi sempat tengok. kadang nak tergelak besar pun ada.sampai satu part tu aku gelak sampai terkeluar air mata.bukan nangis erk -,-"hahaa apa pun korang layan gambar - gambar yang sempat aku snap.













selalu budak UiTM ni semua ok jer,kalau sorang dua yang nakal tu biasa la ye dak? kalau tak mesti suram. haha ape pun kepada semua pelajar baru intake kali ini, budak pacak nak cakap, selamat maju jaya dalam pelajaran dan welcome to our family! kalau jumpa jangan lupa tegur - tegur.babai!! 

p/s : lagi gambar korang boleh klik SINI.  rasanya intake UiTM kali ini yang terakhir kot aku jaga.u_u

2 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

owhhh bdk2 diploma kerjasama dengan UiTM ek depa ni????

Khai Artzfar said...

yup!