COLLEGE TRIP TO PULAU PANGKOR PART 1

Assalamualaikum!


feeling excited men! terasa ohsem gile dapat tenet pree. haha entry kali ni aku nak cite pasal cuti - cuti mesia. walaupun trip ni dah berlalu. masa banyak je terluang tapi berotben tak bayor tak de le hapdet ye dak.

 ekceli percutian ni nak katakan percutian tak juga sebab kiteorang pergi ke pangkor atas urusan kursus pengendalian majlis tapi dibuat secara santai. santai habis boh! lebih kurang 35 orang pelajar KPTMKL yang join dan kami bertolak pada jam 11 pagi dan sampai di jeti pangkor pada pukul 5 petang.





tapi sebelum kiteorang sampai di jeti pulau pangkor , kiteorang ada singgah makan berhampiran pekan Teluk Intan dan aku terjumpa ulam ni! 




cer teka ni ape? ni bukan halia tahu tapi orang panggil tebu _______.*haha tak tau nama* aku pun pada mulanya ingat halia tapi setelah owner kedai bagi rasa,hrmmmm rasa nya seperti mangga. 1st time aku makan ulam ni. not bad!. *sebenarnya kena cabar makan u_u


petang tu selesai check in tempat penginapan , kiteorang terus masuk dengan aktiviti pertama , sukaneka pantai pastu terjun laut. enjoyyy! 






selesai untuk hari pertama update. nanti dalam next entry aku update lagi kesinambungan nyer. jangan lupa follow perkembangan trip to pulau pangkor. peace yaw!



p/s : terasa ghairah gile dapat hapdet belog.kehkehkeh.tunggu kesinambungan part 2 pula! 

3 comments:

Syakir Rahman said...

hehehe..pangkor mmg best.. :)

ahsfantasy24 said...

wah seronok.. teringin nak pergi,
nnt dah update jgn lupa bgthu..
kalau boleh, ltak harga sekali ^^

Anne Nurain said...

ingatkan ulat tadi, rupanya ulam..
hehehe..