#TwtUpBerayaBersamaAnakYatim

Assalamualaikum , salam sejahtera dan salam syawal buat semua rakan pembaca ^_^

korang ada twitter ? pernah dengar pasal Twtup? ok buat yang tak tau Twtup ni adalah singkatan bagi Twitter-Up maknanya lebih kurang macam gathering tapi gathering khas untuk pengguna twitter sahaja . yer la kalau bloggers pun ada gathering why not twitterian ye dak. kehkehkeh.

kalau pergi mana - mana twtup mesti ada benda nih kehkehkeh 

okeh , habis intro ! bersempena bulan syawal ni , aku mewakili penganjur berbesar hati untuk menjemput kengkorang yang ada twitter ni ke TwtUp amal, #TwtUpBerayaBersamaAnakYatim. kalau sebelum ni join twtup just for fun , tambah kenalan je, jom untuk kali ini kita buat semua tu sambil beramal.  maklumat lanjut mengenai TwtUp ini adalah seperti berikut : 



Tarikh : 8September2012 ( Sabtu ) 
Masa : 12  - 6 petang 
Tempat : Rumah Titian Kaseh Setiawangsa 
Bayaran : RM35 

haa! jadi apa lagi ? jom join ramai - ramai. best dapat gembirakan adik - adik dari Rumah Titian Kaseh ni. semuanya baik - baik dan comel - comel belaka. tak caye meh terjah SINI. setakat RM35 tu takkan la nak berkira sangat kehkehkeh. kalau beli topup , rokok , baju mahal - mahal boleh why not for this time kita melabur sikit untuk kerja amal ni. besar pahalanya buat kerja amal ni tambah pula kepada anak - anak yatim. 






tak dapat join tapi ingin hulurkan sumbangan ? jangan risau , untuk hulurkan sumbangan korang boleh telefon nombor ini -0147436224. segala bentuk sumbangan sangat dialu -alukan. jadi jom luangkan sedikit masa , bagitau rakan - rakan mengenai twtup ini. jumpa korang disana !! 

p/s : untuk pertanyaan boleh follow di twitter @KhaiAzahari atau ikut trending hashtag #TwtUpBerayaBersamaAnakYatim 

2 comments:

Eazy Izzuddin said...

Insyallah ...
bayar di sana ke?

Eazy Izzuddin said...

Insyallah ...
bayar di sana ke?