TRIBAL HALLOWEEN BERSAMA NUFFNANG DAN RESORT WORLD GENTING HIGHLAND PART 1

Assalamualaikum dan hai semua orang !

 baru - baru ni aku mendapat jemputan daripada Nuffnang dan Resort World Genting Highland untuk join camping anjuran dorang yang diberi tema Tribal Halloween. haa kiteorang camping yer bukan parti melalak dan seangkatannya. jangan salah faham yer .

Camping ni diadakan 2 Hari 1 Malam bertempat di Awana Long House Genting Highland . tujuannya adalah sebagai tanda penghargaan Nuffnang dan Resort World Genting Highland kepada blogger - blogger yang bertuah. *aku termasuk ke? kehkehkeh*  ok dah panjang sangat intro aku rasa, lets move to the body part...

 rasa awkward bila dah lama tak gather dengan team blogger. tapi tu sekejap je. tak caya baca sampai habis kehkehkeh. Kami bertolak ke Awana Genting Highland dengan menaiki bas dan sampai je dekat sana, dah ada petugas dan..........makanan menunggu kami. so apa lagi makan la jawabnya . 



 

 macam biasa kalau bab makan,model tak bertauliah akan jadi model 





perut dah kenyang, jadi tyra wakil dari pihak Genting yang juga seorang bloggers bawa kiteorang ni berjalan - jalan sekitar Awana Genting Highland sementara tunggu turn check in Awana Long House . sempat la juga snap beberapa gambar kehkehkeh..






lepas tu, masa untuk check in  Awana Long House. dan benda pertama aku nampak adalah makhluk ni 


ok nampak tenang je kan? 



sekali nah amik..






dah dapat bilik, kiteorang mulakan dengan aktiviti pertama iaitu Treasure Hunt . tapi sebelum tu warm up dulu kehkehkeh.





kesemua blogger dibahagikan dalam 4 kumpulan dan aku ditempatkan dalam kumpulan Slayer! haha memang kelakar nak mampus kumpulan ni. boleh katakan gelak je memanjang. 





masing - masing fokus selesaikan sudoku

nampak macam senang kan? tapi susah weh.berpeluh-peluh buat.


 tau tak apa kaitan dua gambar tu dengan entry ni? dua tempat tu kiteorang salah checkpoint! entah sesat kemana. tu la buat jahat lagi, orang lain berlari, kiteorang naik trak hahaha.. 


pantang nampak kamera, terus pose eherherher



dah penat main treasure hunt semua, masa untuk pakai kostum untuk malam Tribal ! apakah yang para blogger akan pakai ? nantikan part 2 nanti babai !!!!

Lagi gambar DISINI

kredit gambar untuk :
CacaMarbaMe 

WOW! Ianya Kembali ! Anda penggemar jeans Levi's ? Ada sesuatu yang patut anda lihat di sini !

5 comments:

Cindy Tong said...

The first challenge memang penant.. Dah kau berat... Lagi nak connect! Tulang i masih sakit sampai hari ni...

Eazy Izzuddin said...

The best gathering blogger ever ! Sakit kaki sampai sekarang haha xd

✿Lady Ainaa✿ said...

miss u guys already... huuu btw, paling worst kat tempat memanah tu.. tak retiiiii

Merryn said...

Paling kelakar bab game waktu dinner tu! Gelak sampai pipi nak meletup! Hahaha..

Daniel Chiam said...

Hahaha kenangan terindah :D