SELAMAT PENGANTIN BARU

Assalamualaikum ! maaf lama tak update blog. nama je cuti tapi sibuk kalahkan menteri, kehkehkeh. untuk entry kali ini aku dedikasikan khas buat Cik Mas, owner blog Dunia.Ku.Dunia.Cikgu  yang melangsungkan perkahwinan dengan pasangannya hari ini. Untuk pengetahuan korang, Cik Mas ni la sifu aku dalam blog ni. dulu loser nak mampus taip entry pun pakai tulis font ade kaler. kahkahkah. 


kredit gambar dari fb cik mas dan cik ida 

 jadi nak minta maaf kepada Cik Mas sebab tak dapat nak attend ke majlis perkahwinan beliau disebabkan aku sekarang ni sibuk dengan persiapan praktikum awal bulan depan. Kepada pasangan pengantin baru Cik Mas dan Abang Nairul, tahniah diucapkan ! Semoga bahagia ke anak cucu hendaknya . Insyallah.amiiinnnn...

p/s : korang bila lagi? kehkehkeh

3 comments:

✿A I N A A✿ said...

Selamat pengantin baru.... semoga bahagia hingga ke syurga.. =3

ainol akasyah said...

selamat pengantin baru .. hehe best tgk org kawen

cikmas said...

Thanks sgt2 azfar...xpe x dpt datang. Dedikasi ni dh buat cikmas terharu... Thnks a lot.. Ntah bila la dpt lepak sama2 lg kan. .heheh :)