• Budak Pacak perkenalkan produk penjagaan dan pengayaan rambut yang terbaik dari Elite Edgy EFX. Cukup dengan menggunakan jari dan produk Elite Edgy EFX , korang boleh jadikan rambut korang kelihatan hebat dan bergaya sepanjang hari...
  • Binqareem antara jenama terkenal bagi pakaian muslim bukan sahaja setakat di Malaysia malah turut mendapat tempahan dari Brunei , Indonesia dan Singapura. Terdapat beberapa jenis kurta moden telah direka khas. Antaranya seperti AF Kurta Binqareem dan Stripe Kurta Binqareem. ...
  • Sebenarnya dari kecil lagi memang teringin nak menjadi salah seorang cabin crew malah family pun banyak yang menyokong memandangkan mak Budak Pacak sendiri pun hampir bekerja sebagai seorang Flight Attendant...
  • Perkenalkan L'Oreal Paris Men Expert BB Men Instant Skin Fixer, BB Gel Lelaki yang pertama di dunia. Dengan gaya hidup aktif. kulit muka lelaki sering mengalami masalah seperti kelihatan kusam, bintik hitam serta ruang pori yang besar...
  • Restoran Kaw'D ini merupakan cetusan idea terbaru dari Kaw - Kaw Burger yang pernah 'menggemparkan' negara dengan fenomena Burger Bakar yang sedap dan lain dari yang lain. Jadi tidak hairanlah Restoran ini sentiasa dipenuhi pengunjung dan sentiasa dicari - cari...

January 29, 2012

KAU INGAT MALAYSIA NI NEGARA KAU ?

Assalamualaikum kepada braders, sistah , fans rajnikung dan yang sewaktu dengannya. maap ler , aku dah lama tak hentak dan bakar lemak di jari untuk taip entry. well macam biasa kalau aku tak campak broadband di dinding, laptop yang menjadi mangsa,  semua ni sebab semuanya jadi lembab. tau lah aku ohsem tapi pelissh sayang jangan la you all buat hal yer. nanti i buang u dalam tong sampah baru tau. ok mengarut dah.....

ekceli kan tadi aku tweet pasal idea nak taip entry so sorang sistah bagi aku idea nih



bagi aku tajuk ini sesuai benor dihuraikan. eherherherher tengok sampai sistah ni confused dia duduk negara apa. tapi jangan salah faham yer tak de isu politik di sini. ini MALAYSIA.bila kita cerakinkan jadi MALAY - SIA. MALAY mestilah refer kepada negara majoriti melayu. dan SIA rujuk kepada malaysia yang duduk dalam ASIA. tapi kan yang aku bertambah hairan bin pelik , pergilah pelusuk negeri mana pun  , compom mesti ade pendatang dari negara luar . kalau setakat nak melancong , Alhamdulillah sebab sokong industri pelancongan negara kami , tapi kalau duduk meroyan lama - lama kat sini wat the fish ! kau ingat ni negara kau sesuka hati menginap sana - sini dah tu tanpa izin pulak tu . 

walaweh pandai buat peace rupanya eherherher

 yang aku anti sangat puak ni , puak SINETRON , puak  -DESH dengan puak yang suka MENYAMAR. aku bukannya racist tapi aku sendiri dah rasa tak selamat bila ada nya puak - puak ni di sekeliling,. bukak je paper mesti ada cerita negatif pasal mereka nih. agak - agak la kalau negara nak tingkatkan ekonomi  pun. rakyat Malaysia sendiri pun ramai yang menganggur. risau je kalau tengok anak - anak melayu jadi mangsa mereka ni. pastu yang ni pun satu hal , pernah aku keluar jalan - jalan dan terasa ohsemnya dengan minyak wangi dunhill mewarnai tubuhku. pastu bila lalu jer sebelah puak DESH ni tak semena - mena bau ni tetiba ghaib dan digantikan dengan bau yang aku susah untuk takrifkan.. arghh bau apakah itu ....



pastu yang macam sistah tu rasa , aku pun rasa juga, raya cina baru - baru ni semua ambil peluang bercuti , aku pun tak terlepas. masa nak balik ke kl tu , aku naik LRT. bila sampai dekat Masjid Jamek, tetiba aku terpandang himpunan manusia yang aku agak bukan warganegara, duduk berkumpul ramai - ramai. aku bertanya balik , ada perhimpunan bersih lagi ke ? pelik kaum cina yang beraya tapi puak ni pun beraya,  hambik kau! sekali berkumpul dah macam lalat hurung makanan. serius aku rasa dah macam duduk negara asing pula. kepada pendatang asing yang tegar , pulanglah ke tempat asal usulmu, anak bini mu merindui kehadiranmu.takperlulah kekanda atau adinda berada di negara kami sesungguhnya di negaramu lebih bagus dari sini....

yang merindui , 

 saudara jauhmu , rajnikung...

suka entry ini? Like DISINI juga !!

p/s : ada gegurl ni cakap, dia suka dengan mat -DESH sebab ada banyak bulu dada.katenyer nampak seksi,. errrr buat gegurl diluar sana betul ker korang suka  mamat yang berbulu di dada -_-"

January 25, 2012

January 24, 2012

POSE LIDAH TERKELUAR SEKSI?

assalamualaikum.. braders dan sistah semua sihat ? kalau dulu aku pernah publish entry pasal trend mulut muncung ala - ala donald duck. sekarang aku nak tanya korang pasal trend yang agak fofular juga, trending pose bergambar , lidah terkeluar .

same tak dengan mereka - mereka yang pose camtu eherherher

kalau yang gegurl ni , selalu juga aku tengok dorang pose macam tu , kononnya nak nampak comel. tapi kalau yang lelaki pose macam tu , sumpah aku rasa macam nak bagi flying kick jer . bila ditanya , kononnya awek suka , nampak ganteng dan seksi. hoi!! seksi lutut ko! bukan seksi tahu , tapi seksa bila tengok . jatuh sikap kejantanan tahu.. haish...

macam pernah kenal je orang tua ni.. mesti kiut -lah sangat kalau tarik lidah ketepi

yang aku peliknyer kenapa mesti pose lidah terjelir keluar ? cuba tutup je mulut tuh..baru sopan. ni lidah keluar macam katak nak tangkap lalat jer. bertambah musykil lagi bila lelaki pun buat macam tuh.ewww geli la weyh . apa motif lelaki buat macam  tu pun aku tak tau. korang tau? eherherher....

atototototo.. comel nyer sampai aku rasa nak bagi give me five percuma kat muka.

masa aku google cari tajuk pasal ini , aku ada terjumpa satu perkongsian untuk korang semua. sama ada betul atau tidak . wallahualam. menurut perkongsian tersebut , kalau bergambar pose lidah terjelir sambil buat peace bermaksud , V nie lebih ditujukan pada kemaluan perempuan atau lebih dikenali sebagai V-Zone / Miss V , bila kita gabungkan kedua-dua...TEETTTTTT.... tak perlu aku jelaskan kot . dah besar boleh fikir ye dak..apa - apa pun ikut korang nak fikir apa..aku just share dgn korang. sharing is caring ye dak? eherherher..... 


suka entry ini? Like DISINI juga !!


P/S : yang perempuan boleh tahan lagi bila pose camtu tapi kalau lelaki? ohh plessshh 

January 22, 2012

PADAN MUKA KAU GEMUK !



Padan muka kau gemuk ! tu lah kau sape suruh makan banyak lagi ! hahahaha............... gemuk ! gemuk ! gemuk !
-
-
-
-
-
-
-


haha...sorry kalau ada yang terasa tu, tapi aku nak tanya korang something . kalau korang di tempat orang yang kena ejek tu , apa perasaan korang? marah dan malu sebab mempunyai fizikal yang kurang menarik? atau suka sebab jadi bahan orang ramai? aku target mereka yang berada di tempat itu mesti akan jadi marah dan malu kerana jadi bahan . 

mereka yang ni tak gemuk dan tak kurus tapi comel, ye dak? 

bagi aku orang yang suka mempersendakan mereka - mereka yang istimewa ini adalah kurang matang dan agak cetek pemikiran . sebab apa? sebab mereka tak tahu yang orang gemuk ini juga  adalah ciptaan-Nya  dan macam omputih kate 
" nobody was perfect" . korang ingat bila korang kate kat dorang gemuk , dorang tak terasa? I.N.S.U.L.T.I.N.G  ok! memang mereka senyum , tapi senyum kerana malu. 

antara mereka yang prihatin bila aku persoalkan isu gemuk di twitter

mereka yang gemuk ini istimewa tahu sebab kebanyakan orang gemuk ini mempunyai vokal yang baik, seorang yang lucu dan mempunyai semangat setiakawan yang tinggi . jadi cukup la mempersendakan orang, diri sendiri pun tak perfect. kadang - kadang aku kesian bila tengok orang - orang gemuk ini melakukan kerja seharian .

pendapat mengenai rakan mereka yang gemuk

sebab ada perkara yang membuatkan mereka terbatas untuk bergerak. orang yang melihat pula , usha pelik jer macam ada hutang. manalah tau kot - kot dia gemuk sebab baka atapun dari kecil lagi. jangan senang - senang melabel orang yer. setengah orang dia gemuk sebab dia bahagia, jadi jangan korang nak tambah  menyedihkan keadaan pula hahahahaha....


yang benar, 
OrangYangTurutMerasaDirinyaGemuk

p / s : mereka yang ada pengalaman dengan orang gemuk , silalah buat entry dan  share sini. boleh aku publish kat page :)

suka entry ini? like juga DISINI.

January 17, 2012

PICTURE OF THE YEAR 2011 CONTEST

Assalamualaikum pembuka bicara...

 aicehh berpujangga pula aku.kehkehkeh..entry ni pasal contest - montest. aku ni sangat la jarang dan susah untuk menang contest. mungkin sebab tak ada luck dan mereka - mereka diluar sana sangatlah kreatif dan berbakat dari aku.eherherher... tadi si eyda syahida ni tag aku untuk join contest ni. so idea pun tak ada , aku pun join sekaki. 

 *klik gambo untuk terjah beliau*

contest ni datangnya dari incik mkhadari. rasenyer dia pun orang panggil khai gak.pe pun nak tau lebih, korang godek ler blog dia. muka ada iras - iras dafi pun ade. dafi mexico ni....kehkehekehkeh...

bercakap pasal gambar terbaik aku untuk 2011 ...yang ini kot....

*klik untuk tumbesaran *
gambar ini diambil time aku dengan kengkawan bertugas masa hari konvokesyen. semuanya 1st time. 1st time aku jejak kaki ke PICC. 1st time aku bertugas jadi kakitangan korporat , 1st time tengok orang konvo , 1st time bergambo dengan bini - bini, kehkehkeh..

bagi aku gambar ini ibarat warna yang tertumpah atas kertas lalu jadilah grafik yang gempak.  begitu juga dengan aku , daripada "0" kini terdapat "100+" dalam  hidup..

perghh bermadah pula aku. kehekehkeh..eh tapi aku serius nih.. hahahaa.. betul lah,,,semua ni pengalaman hidup kot. untuk contest nih, aku tag skandal - skandal aku, aydah , cekbolat , rin.
sekian terima kasih..eherherher 

January 15, 2012

ADAKAH SEMASA KECIL DULU ANDA PERNAH BUAT PERKARA BERIKUT ?

Salam korang. tadi masa aku blogwalking tetiba ternampak blog  adik comel , Muna Rahimah posting tajuk menarik "Adakah semasa kecil dulu anda pernah buat perkara perkara berikut ?" memandangkan aku bakal menjengah ke angka puluhan - arghh i hate to say this thing so banyak le benda yang mengimbau dalam kepala otak aku. termasuk ler kenangan masa kanak - kanak ribena. so abang hot ni nak join sekaki boleh tak adik comel? kehkehkeh...

1.Buka kipas meja , cakap dengan kipas sebab nak dengar suara bertukar.



yang ni dulu masa zaman kegemilangan budak - budak memang aku selalu buat pastu gelak sorang dengar suara jadi double "AKUUUUU HENSEMMMMMMM" . sekarang pun aku praktikkan lagi aktiviti ni , tapi praktikkan kat sepupu - sepupu aku. aku selalu je bawa dorang 'makan angin' pastu menangis sebab kena tipu. wakakakakaa.

2.Naik kereta dan tengok bulan . Ingat bulan tu ikut kita .

aku ingat lagi masa aku kecik dulu , akibat terpengaruh dengan citer dragon ball, aku selalu cakap yang kite akan jadi gorila kalau bulan ikut kite .  yer la kan goku jadi gorila bila bulan penuh . sengal je time tuh. -__-"

3.Naik basikal , boleh lepas tangan dari "handle" , rasa hebat 

 perghh kalau cakap pasal naik basikal , memang aku hardcore. mana taknyer , setiap petang ade je skill baru nak try . lepas tangan dari handle tu memang sah - sah kena buat. pastu akibatnya nah ambik , tak pasal - pasal aku patah tangan 4 kali sebab naik basikal je tahu.

4 . Buat jet kertas 


hah benda ni aku rasa semua orang pernah buat. tak kisah ler kapal ke , jet ke ape ke janji diperbuat daripada kertas. kalau kat sekolah dulu , time cikgu tak de je mesti koyak buku dekat tengah - tengah pastu main dengan kawan - kawan siap ade effect bunyi lagi kat mulut " vuuuuuuuuuuuu" . pastu tak pasal - pasal buku habis dulu daripada kawan . bila orang tanya "kenapa buku ko habis dulu? " lalu aku jawab " aku banyak buat latihan dekat rumah " eherherher

5 . lawan pemadam 

ni kalau zaman aku dulu cukup pemes lawan pemadam nih. yer la rase ghairah nak lawan tu ade je . sape tak nak weyh kalau menang dapat pemadam kawan . yang syoknyer dulu kalau pergi kedai buku , kena pilih pemadam yang sempoi pastu kalau ada gambar  kartun tu kena tengok dulu kartun tu jenis dia kuat ke tak. sengal benor time tuh.  siap ade collection lagi pemadam tuh. paling banyak aku pernah kumpul 200 lebih pemadam . 

6. hari sabtu petang diwajibkan duduk depan tv tengok power rangers



benda ni yang aku rasa paling wajib aku buat masa zaman budak - budak dulu. sampai mak bapak aku ajak keluar pergi mana - mana pun tak nak sebab tak nak miss citer power rangers.  satu siri pun tak pernah miss weyh.

7 . Main Penggal Selipar

selalunyer dulu aku main penggal selipar time dekat sekolah agama. kiteorang akan main time waktu rehat tak pun time ustaz tak datang lagi. punye la excited setiap hari kayuh basikal pergi sekolah agama semata - mata nak main penggal selipar . kadang - kadang tuh basikal  tayar pecah pun sanggup tumpang kawan nak pergi sekolah agama. hasilnya setiap petang , bajuku akan dihiasi corak peluh dan tanah yang segar. eherherher...


8.Tutup pintu peti ais perlahan lahan , sebab hendak tengok lampu peti ais padam.

benda ni aku selalu buat bila jumpa encik peti ais , kadang - kadang saje jer aku duduk dalam peti ais dan cube tutup.hasilnya memang tak akan tertutup nyer. pastu suke tengok lampu padam bila tutup perlahan - lahan. eh korang nak tau bukan masa kecil je aku buat , semalam pun aku buat tahu..kehkehkehkeh...

aku rasa itu je la kot yang aku ingat. ade yang sama dengan adik muna kite nih. ape pun budak - budak sekarang tak macam dulu. apa yang dorang tahu cuma teknologi dengan gadjet je. kecik - kecik dah pakai ipong . aku dulu public phone je jadi peneman setia, apa - apa pun..korang punye pengalaman macam mane? cer share sini.. kehekehekeh..

taken in 1993

like fan page baru Budak Pacak juga!


p/s : kenangan meruntun jiwa aiceh.... eherherher

January 14, 2012

KEDAI BUKU YANG MENERIMA BAUCAR BUKU 1 MALAYSIA

Assalamualaikum semua .. tengkiu sebab sudi godek blog aku. aiceh.. kalau sebelum ni aku dah post entry pasal tatacara penggunaan baucar buku , sekarang nih aku nak citer pasal kedai yang menerima baucar buku 1 malaysia. ekceli entry ni terjadi secara tak sengaja , eherherher boleh ke camtu? ok abaikan. yang aku nak citer ni , pasal kedai buku area KL  je tau. kawasan lain aku tak pasti pula. sorry yer kengkawan..



kedai yang menerima baucer buku 1 Malaysia 
  • Borders, Berjaya Times Square
  • MPH Bookstores
  • Popular Bookstores 
  • Kedai Buku Online

antara kedai buku yang aku sempat jelajah tadi ,  Borders di Berjaya Times Square dan MPH Bookstores di Jusco Maluri . cakap pasal kedai Borders , antara kelebihan yang korang akan dapat kalau berbelanja di sini , 



korang akan dapat baucar percuma Starbucks dan kad keahlian Borders secara percuma tapi dengan syarat harga pembelian kena berjumlah RM 1OO . kekurangan disini , semua buku boleh dikatakan dalam bahasa inggeris atau nama saintifiknyer omputih . pastu , buku kat sini pun tak ada banyak pilihan selain mengenakan syarat, pelajar tidak boleh membeli alat tulis lebih dari harga RM 10 .00 . mak aih , memang aku tak jadi la nak beli kat situ . 

kalau dekat MPH Bookstore pula , aku sempat habiskan baucer 50 hinggit beli alat tulis dengan buku. MPH ni pun lebih kurang macam Borders tidak banyak pilihan selain harganya agak mahal . 

beli barang - barang ni pun dah cecah RM 50

agak frust ler juga sebab banyak benda tak ada . buku rujukan untuk pelajar IPT pula agak terhad - untuk program aku langsung tak ada T_T , kelengkapan alat tulis seperti liquid paper , test pad pun tak ada ..kureng betul...boleh bukak kedai ke camni -__-".

tak pe la korang try la pergi dulu , mana tau nanti korang pergi stock ada banyak, ye dak? yang pasti korang tak payah le susah - susah pergi kedai buku Times dekat Pavilion tuh, tak terima pun baucer nih, penat je aku pergi. so nanti apa - apa update aku bagitau kemudian yer.. ok bai. 

p / s : majalah langsung tidak boleh dibeli yer, jangan harap ler nak beli mangga, urtv semua kehkehkeh  

January 12, 2012

TATACARA PENGUNAAN BAUCER BUKU 1 MALAYSIA

Walaweh bila PM umum pasal bantuan rakyat 1 Malaysia semua jadi cacing kepanasan.  semua tunggu hapdate pasal duit, yang tak pernah beli paper pun pakat pi beli habih. nampak je tajuk pasal duit , cepat - cepat highlight. 1st sebelum gua eh saya  eh aku buka cerita pasal baucar ni, siapa budak IPT, hands up bebeh! 



haa, ri tuh PM ade umumkan buat pelajar tingkatan 6 , Matrikulasi dengan IPTA/IPTS akan menerima baucar buku bernilai RM 200 untuk beli buku dan alat tulis. jadi kebanyakan institusi dah mula bergerak bagi baucer tersebut kepada para pelajar. tak caye korang terjah blog sistah Insan terlebih berlagak matang. dia dah dapat dah baucer siap godek - godek lagi atas kaki keyboard beliau.eherherher. kolej aku nak dapat dah *blushing* eherherher..ekceli entry ni  pasal benda lain. aku dah save siap - siap dan tajuknyer pun lain.tapi disebabkan aku terasa sangat ohsem aku edit lain. nampak sangat ayat tak de kena mengena kan? minta tumit sikit eherherher..ok moh le jenguk jap tatacara guna baucer nih. 


  • setiap orang akan menerima baucar buku berjumlah RM200 berupakan baucar RM50 sebanyak 4 keping
  • baucer ini adalah untuk pembelian buku akademik , jurnal ,majalah ilmiah dan peralatan pembelajaran berdasarkan keperluan IPT masing - masing
  • pelajar boleh menggunakan baucer ini dimana - mana kedai buku yang menyertai inisiatif ini. pada baucer tersebut , para pelajar dikehendaki mengisi nama dan kad pengenalan. dan untuk setiap pembelian , para pelajar dikehendaki menunjukkan kad pengenalan . 
  • sekiranya amaun pembelian adalah kurang dari RM 200, pelajar dibenarkan membeli peralatan pembelajaran seperti buku catatan dan alat tulis .Baki baucer yang tidak habis digunakan akan dianggap luput dan tidak boleh dituntut
  • tempoh sah laku baucer adalah selama 3 bulan sahaja
sumber : kementerian pengajian tinggi malaysia

nanti bila dah dapat baucer, belilah seperti yang diamanatkan , dah beli nanti jangan simpan kat rumah jadi perhiasan pulak. gunakan sebaik - baiknya. selamat belajor semua yer...

p/s : kalau tak silap antara tempat yang boleh guna baucer ni dekat popular dan MPH...cer kome google tengok kalau ade, eherherher


January 11, 2012

January 08, 2012

KO SANGAT TAK OHSEM.....



Amaran! Segala kandungan yang terdapat dalam post kali ini ada kena mengena dengan yang hidup , masih hidup , terlalu hidup dan yang bergelar makhluk manusia..... 

KO TAU ??

ko sangat tak ohsem bila dalam LRT usha orang semacam jer. tambah  - tambah lagi yang usha macam nak terkeluar anak mata tu. 

 *rase nak cungkil terus pun ada buat kengkorang yang suka usha macam ni*

nak kata kita ada buat salah tak ada pun. nak kata pakai baju macam alien lagi ler tak de. mungkin satu perkara je kot yang aku tau kenapa kadang - kadang aku terasa kena  usha, sebab aku hot, tuff, ade 3 sixpack , berkarisma dan aaron aziz ikut muka aku. eherherher....

ko sangat tak ohsem  bila hisap rokok then hembus tepat ke muka orang hotsetuff macam aku. ko nak hisap ke nak makan ke rokok tu ikut suka kau la. 

 *budak ni kecik - kecik dah jadi naga*

tapi yang ko meroyan sangat nak jadi naga main hembus - hembus kat orang tu dah kenapa sengal? sekali ko hembus asap tu kat orang , dorang boleh kena penyakit tahu tak? risiko nak mati , kena kanser tu tersangatlah tinggi. kalau kenkorang yang main hembus kat aku , then kene flying kick tu janganlah ditanya pula kenapa korang dapat "hadiah" dari aku. aku tak nak mati katak sebab aku bujang dan tak kahwin lagi.bagi aku peluang sambung generasi aku dulu yer.... 

ko sangat tak ohsem bila ko jumpa orang terus cakap orang tu gemuk/buruk/hodoh dan sebagainya. ko tau tak that thing sangat insulting tahap dewa! . biarlah dia gemuk/buruk/hodoh yang ko sibuk - sibuk nak perli dia tu dah kenapa? kalau sekali boleh tahan lagi , tapi cakap berkali - kali tu yang buat aku terasa nak bagi "give me five" kat muka orang yang cakap camtu. dah perfect sangat ke diri tu sampai cakap kat orang? kesian kat mereka yang makan hati tu tahu?

*salah satu sebab kenapa gemuk itu sangat seksi hahaha *

Ko sangat tak ohsem bila tak sembahyang . kalau ko cantik , orang nampak dia akan cakap "cantiknya dia" tapi kalau orang nampak ko tak sembahyang dalam hati dia akan cakap " shaitonnyer dia".



cer sembahyang , tak susah dan tak lama pun, 5 kali sehari jer. nak nampak ohsem sembahyanglah baru cukup pakej beb! baru nampak ganteng macam nabi yusuf...eherherher...

dah habis......

suka? like di sini juga : BLOG BUDAK PACAK

p/s  : sentap tak ? eherherher

January 07, 2012

January 03, 2012

January 01, 2012

TRANSFORMASI 2012


Assalamualaikum kepada semua pembaca tegar dan ingkar. haha sape suruh korang bukak blog ni kan dah kena ayat ingkar. eherherher...

mesti korang terpinga - pinga salah blog ke ni ? eherherher korang tak salah blog pun,url masih sama, tuan dia pun masih sama , khai artzfar yang ohsem lagi hensem. untuk pengetahuan korang ini adalah transformasi yang aku buat dekat blog ini! camner? cantik tak? setelah bertapa sekian lama dengan tidak ter-update nyer ,kini aku bawakan korang semua dengan sesuatu yang trending. perkenalkan skandal baru aku " Blog Budak Pacak" .



perubahan ini aku lakukan atas dasar aku inginkan sesuatu yang agak fresh terisi dalam blog ini. nanti aku buat entry lain apa yang dah berubah dalam blog ini yer. so dengan tarikh rasmi hari ini  1/1/2012, dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim aku rasmikan blog yang telah diberi nama baru ini. untuk makluman kengkorang, blog ini telah digubah khas oleh Alieff. trimas yer alieff. tabik spring sama dia sebab dalam kesibukan dia , masih lagi sempat reka blog aku .



lepas ni tidak ada lagi Blog K.H.A.Z,tiada lagi bebot dalam ruangan aku dan Fans Page Blog K.H.A.Z pun akan dibuang tidak lama lagi. kini blog ini akan bernaung dalam page pesbuk baru. jangan lupa klik "Like" ok!

untuk rakan - rakan blogger terutama cik eydah,eyda and the gang , minta maaf banyak - banyak yer sebab hari tu kononnya aku nak berhenti berblog. tapi betul lah kan ? aku dah tak tulis kat blog K.H.A.Z tapi masih menulis di blog baru. eherherher..untuk rakan pembaca pula,  ucapan berbilion - lion terima kasih aku ucapkan kepada korang semua sebab menyokong aku dalam bidang penulisan ini. hehe ingat senang ke nak berhenti? dah sebati dalam diri ini tahu.eherherher.....

dan sebelum aku menutup ruangan entry hari ini , ada sesuatu  ingin aku maklumkan kepada korang semua , aku akan adakan segmen baru dan juga contest  sempena penjenamaan semula ini. so nantikan pengumuman ini yer . ok bai ! =D


#jangan lupa like fans page baru " Blog Budak Pacak "-

p/s : Blog dan page masih lagi under construction ^^"