• Budak Pacak perkenalkan produk penjagaan dan pengayaan rambut yang terbaik dari Elite Edgy EFX. Cukup dengan menggunakan jari dan produk Elite Edgy EFX , korang boleh jadikan rambut korang kelihatan hebat dan bergaya sepanjang hari...
  • Binqareem antara jenama terkenal bagi pakaian muslim bukan sahaja setakat di Malaysia malah turut mendapat tempahan dari Brunei , Indonesia dan Singapura. Terdapat beberapa jenis kurta moden telah direka khas. Antaranya seperti AF Kurta Binqareem dan Stripe Kurta Binqareem. ...
  • Sebenarnya dari kecil lagi memang teringin nak menjadi salah seorang cabin crew malah family pun banyak yang menyokong memandangkan mak Budak Pacak sendiri pun hampir bekerja sebagai seorang Flight Attendant...
  • Perkenalkan L'Oreal Paris Men Expert BB Men Instant Skin Fixer, BB Gel Lelaki yang pertama di dunia. Dengan gaya hidup aktif. kulit muka lelaki sering mengalami masalah seperti kelihatan kusam, bintik hitam serta ruang pori yang besar...
  • Restoran Kaw'D ini merupakan cetusan idea terbaru dari Kaw - Kaw Burger yang pernah 'menggemparkan' negara dengan fenomena Burger Bakar yang sedap dan lain dari yang lain. Jadi tidak hairanlah Restoran ini sentiasa dipenuhi pengunjung dan sentiasa dicari - cari...

June 13, 2012

TRAVELOG !

Assalamualaikum kepada braders dan sistah! 


entry kali ni just nak cakap , gua bakal muatkan segmen travelog dalam belog budak pacak! nak tau destinasi yang pertama kemana? nantikan! eh silap sila teka.. kehkehkeh.... adioss.......



p/s : feeling excited yaw !~ 

June 10, 2012

ORIENTASI KPTM - UITM 2012

Assalamualaikum kepada semua braders dan sistah yang menjenguk blog budak pacak! 


ampun weyh! belog giler lama berhabuk.bukan aku sengaja tapi sekarang tengah cuti malas bayar berotben. kadang aku tertanya aku ada belog erk ? hahaha cuti ni memang belog jadi tempat RnR la jawabnyer. 

cuti ni macam biasa kalau tak rutin tengok dinding , jaga orentasi pelajar baru.jadi baru-baru ni aku sempat handle orientasi student KPTM secara kerjasama dengan UiTM. macam biasa banyak ragam,aksi sempat tengok. kadang nak tergelak besar pun ada.sampai satu part tu aku gelak sampai terkeluar air mata.bukan nangis erk -,-"hahaa apa pun korang layan gambar - gambar yang sempat aku snap.













selalu budak UiTM ni semua ok jer,kalau sorang dua yang nakal tu biasa la ye dak? kalau tak mesti suram. haha ape pun kepada semua pelajar baru intake kali ini, budak pacak nak cakap, selamat maju jaya dalam pelajaran dan welcome to our family! kalau jumpa jangan lupa tegur - tegur.babai!! 

p/s : lagi gambar korang boleh klik SINI.  rasanya intake UiTM kali ini yang terakhir kot aku jaga.u_u