• Budak Pacak perkenalkan produk penjagaan dan pengayaan rambut yang terbaik dari Elite Edgy EFX. Cukup dengan menggunakan jari dan produk Elite Edgy EFX , korang boleh jadikan rambut korang kelihatan hebat dan bergaya sepanjang hari...
  • Binqareem antara jenama terkenal bagi pakaian muslim bukan sahaja setakat di Malaysia malah turut mendapat tempahan dari Brunei , Indonesia dan Singapura. Terdapat beberapa jenis kurta moden telah direka khas. Antaranya seperti AF Kurta Binqareem dan Stripe Kurta Binqareem. ...
  • Sebenarnya dari kecil lagi memang teringin nak menjadi salah seorang cabin crew malah family pun banyak yang menyokong memandangkan mak Budak Pacak sendiri pun hampir bekerja sebagai seorang Flight Attendant...
  • Perkenalkan L'Oreal Paris Men Expert BB Men Instant Skin Fixer, BB Gel Lelaki yang pertama di dunia. Dengan gaya hidup aktif. kulit muka lelaki sering mengalami masalah seperti kelihatan kusam, bintik hitam serta ruang pori yang besar...
  • Restoran Kaw'D ini merupakan cetusan idea terbaru dari Kaw - Kaw Burger yang pernah 'menggemparkan' negara dengan fenomena Burger Bakar yang sedap dan lain dari yang lain. Jadi tidak hairanlah Restoran ini sentiasa dipenuhi pengunjung dan sentiasa dicari - cari...

August 15, 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua braders dan sistah pembaca blog budak pacak .


pejam celik dah nak sampai penghujung ramadhan ye dak ? so apa cer puasa korang kali ni? ohsem ke tidak? harap semuanya berjalan dengan baik dan dapat apa yang diimpikan. jadi dikesempatan ini, walaupun terlalu awal untuk diucapkan,* peduli ape ye dak haha* . aku selaku owner kepada blog budak pacak ingin memohon seribu kemaafan dari hujung rambut sehingga hujung kaki kepada semua rakan - rakan , tidak kiralah di kolej , alam maya , alam realiti dan sewaktu dengannya dan tidak dilupakan kepada braders dan sistah yang membaca blog budak pacak. 



minta ampun sekiranya terkasar bahasa , tercakap lebih atau kurang, tergedik , terlambat hapdet belog, terhensem dan semua ter la senang citer.  Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada semuanya. diharapkan semoga kita berjumpa lagi dengan ramadhan akan datang, Insyallah ! jadi buat yang ingin pulang ke kampung , semoga selamat sampai diucapkan. sebelum tu layan dulu gambar dan  vlog sempena hari raya dari budak pacak , farrah yong dan tweeps sempena TwtUp yang diadakan baru - baru ini. babai semua orang ! selamat hari raya ! 







p/s : update awal kes kampung tak dapat tenet u_u