• Budak Pacak perkenalkan produk penjagaan dan pengayaan rambut yang terbaik dari Elite Edgy EFX. Cukup dengan menggunakan jari dan produk Elite Edgy EFX , korang boleh jadikan rambut korang kelihatan hebat dan bergaya sepanjang hari...
  • Binqareem antara jenama terkenal bagi pakaian muslim bukan sahaja setakat di Malaysia malah turut mendapat tempahan dari Brunei , Indonesia dan Singapura. Terdapat beberapa jenis kurta moden telah direka khas. Antaranya seperti AF Kurta Binqareem dan Stripe Kurta Binqareem. ...
  • Sebenarnya dari kecil lagi memang teringin nak menjadi salah seorang cabin crew malah family pun banyak yang menyokong memandangkan mak Budak Pacak sendiri pun hampir bekerja sebagai seorang Flight Attendant...
  • Perkenalkan L'Oreal Paris Men Expert BB Men Instant Skin Fixer, BB Gel Lelaki yang pertama di dunia. Dengan gaya hidup aktif. kulit muka lelaki sering mengalami masalah seperti kelihatan kusam, bintik hitam serta ruang pori yang besar...
  • Restoran Kaw'D ini merupakan cetusan idea terbaru dari Kaw - Kaw Burger yang pernah 'menggemparkan' negara dengan fenomena Burger Bakar yang sedap dan lain dari yang lain. Jadi tidak hairanlah Restoran ini sentiasa dipenuhi pengunjung dan sentiasa dicari - cari...

December 25, 2012

HYPER CONTEST DILANCARKAN

Assalamualaikum , selamat sejahtera semua !

kepada korang yang kaki contest atau nak mencuba nasib , jom ramai - ramai join contest ; 

Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com?


untuk Hyper Contest ini  telah dianjurkan oleh Blog MKsyahir bersama - sama dengan rakan penaja iaitu Blog Budak Pacak sendiri bersama - sama dengan  broframestone.comhyebro.combabyaimacomel.blogspot.commizruha.comarjunapopkorn.blogspot.comzestpurple.blogspot.comfuh.mywww.yanty.mybelognanabyte.blogspot.comdenaihati.com ciktom.comphat.my,  dan juga queachmad.com dan akan diadili oleh benashaari.com dan mksyahir.com 



untuk pengetahuan korang 20 % dari jumlah yang kami sponsor ini telah selamat didermakan kepada Palestin. Alhamdulillah. jadi inilah tujuan nya dalam kita yang sibuk join sana sini tak salah untuk kita dermakan kepada yang memerlukannya. semoga segala usaha dan sumbangan ini dirahmati oleh-Nya. 

jadi dikesempatan ini , aku nak menyeru kepada semua rakan pembaca blog budak pacak khususnyer , meh ler join ramai - ramai contest ini kerana hadiah yang disediakan amat lumayan 


untuk syarat penyertaan , korang bolehlah terus ke Blog MKSyahir atau tunggu next entry daripada budak pacak sendiri kehkehkeh. jadi goodluck kepada semua peserta. jangan lupa ikut segala terma dan syarat. babai ! 

December 22, 2012

SELAMAT PENGANTIN BARU

Assalamualaikum ! maaf lama tak update blog. nama je cuti tapi sibuk kalahkan menteri, kehkehkeh. untuk entry kali ini aku dedikasikan khas buat Cik Mas, owner blog Dunia.Ku.Dunia.Cikgu  yang melangsungkan perkahwinan dengan pasangannya hari ini. Untuk pengetahuan korang, Cik Mas ni la sifu aku dalam blog ni. dulu loser nak mampus taip entry pun pakai tulis font ade kaler. kahkahkah. 


kredit gambar dari fb cik mas dan cik ida 

 jadi nak minta maaf kepada Cik Mas sebab tak dapat nak attend ke majlis perkahwinan beliau disebabkan aku sekarang ni sibuk dengan persiapan praktikum awal bulan depan. Kepada pasangan pengantin baru Cik Mas dan Abang Nairul, tahniah diucapkan ! Semoga bahagia ke anak cucu hendaknya . Insyallah.amiiinnnn...

p/s : korang bila lagi? kehkehkeh