RESORT WORLD GENTING MOBILE APPS LAUNCH

Assalamualaikum dan salam sejahtera !

Baru - baru ini , Resort World Genting sekali lagi menjemput para blogger dan media  untuk menghadiri pelancaran aplikasi terbaru dorang, Genting Apps. 

Untuk pengetahuan korang, hampir 100,000 aplikasi telah dimuat turun dalam Genting Apps ini sekali gus menjadikan aplikasi hotel yang  terbanyak setakat ini di Malaysia . Aplikasi  ini boleh diakses melalui IOS app store dan Android app store. sebenarnya aplikasi ini telah diperkenalkan pada tahun 2012, cuma pelancarannya agak lewat sedikit, namun aplikasi ini sebenarnya telah mendapat tempat pertama dalam apps pelancongan Malaysia ! 






Segala urusan tempahan tiket hotel serta pakej Genting yang lain, korang boleh je buka di Genting Apps, semuanya mudah kan? Sebelum press conference ini berakhir, Dato’ Kevin Sim, Executive Vice President of Genting Malaysia Berhad mengumumkan ada "buah tangan" untuk semua para media dan blogger yang hadir masa pelancaran ini dimana kami mendapat penginapan percuma di First World Hotel 2hari1malam beserta buffet , dan Tiket Taman Tema Genting Highland untuk semua pass. 




Jadi , kami ambil kesempatan ini,kami mencuba aplikasi ini untuk menempah bilik hotel yang disediakan untuk kami, hanya ambil masa 5 minit untuk siapkan proses ini. 



senang bukan? jadi tunggu apa lagi download lah aplikasi yang giler gempak ini  sekarang ! 

p/s : Blog baru je 'hidup'

Wow ! Korang tau kenapa Dinosaur pupus ? 


9 comments:

✿A I N A A✿ said...

wahhhh pergi lagi event rwgenting... hehehe dah maju sekarang rwgenting... bgus2

ZWAN SABRI said...

wahh.. mmg nak kena download la nanti.... :)

Kian Fai Koh said...

CHUN! :D

if the app got associate for Blackberry then I will Downlaod haha

hafiz hafizol said...

untunglah blh pegi event segah ini..

Khai Artzfar said...

@✿A I N A A✿haha dah makin advance, cubalah sekarang!

Khai Artzfar said...

@ZWAN SABRIyeah men!

Khai Artzfar said...

@Kian Fai Kohsame goes to me! waiting for bb actually haha

Khai Artzfar said...

@hafiz hafizolhek eleh, lain kali aku ajak ler haha

Khai Artzfar said...

@hafiz hafizolhek eleh, lain kali aku ajak ler haha