BLOOGGERS

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua !



Kenapa mesti Blooggers ? bukan Blogger ke ? untuk korang yang tak tau Blooggers ni merupakan nama bagi satu komuniti blogger yang ditubuhkan untuk membantu para blogger di sana mempromosikan produk dan menjana pendapatan melalui blog 

Tipulah kalau cakap korang tak pernah masuk atau follow mana - mana page blogger di facebook. Blooggers ni pun sama juga tempat 'lepak' para blogger tapi Komuniti Blooggers ini menjanjikan lain dari yang lain ! 

Dengan berpegang pada Rezeki untuk dikongsi bersama, komuniti Blooggers ini korang bukan saja dapat berkenalan dengan rakan blogger yang lain tapi dalam komuniti ini juga korang dapat share tips blogging dan berpeluang merasai mana - mana acara anjuran mereka di luar sana. 

Pada 16 November ini , satu lagi acara yang agak besar bagi komuniti Blooggers akan dilangsungkan. Acara apa ? Nantikan blog post dalam Blog Budak Pacak nanti. kehkehkeh 

Berminat untuk jadi sebahagian komuniti Blooggers ? Korang cuma 'Like' di Page Bloggers Dot Com dan sentiasa update perkembangan komuniti ini. Selamat Berblogging  ! 

p / s : Anjakan Paradigma 

11 comments:

Farisya Anastasyia said...

Memang tak rugi.Junior dan senior Blogger sangat di alu-alukan :)

Khai Artzfar said...

@Farisya Anastasyia kan ?sama - sama tukar pandangan :)

Zyra Roxx said...

erkhem memalu kucin pulak rasa nk join ;)

penaberkala said...

ayuh, pakat join Blooggers
sama-sama memeriahkan blogging arena

SecretOfShaila said...

jom2...sertai blooger.com..hihihi

Khai Artzfar said...

Nak malu ape. Hehe jom2 meriahkan lagi dunia blogger :)

muja said...

wah,,, bloogers jugak,, :)

Hawa Syazana Lee said...

Teerrbbbaaiiikkkk. Hihihi.
Dtg melawat sini.. Nnti buat la kt trggnu pulak eh ;).

Khai Artzfar said...

@penaberkala tambahkan 'ahli keluarga' ")

Khai Artzfar said...

@muja haha baru je join :)

Khai Artzfar said...

@Hawa Syazana LeeInsyallah . terima kasih sebab sudi datang dari jauh !