CAR STICKERS MALAYSIA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ! 


Car Stickers Malaysia merupakan kumpulan syarikat yang menghasilkan pelekat atau sticker untuk kenderaan ready made dan costume made . 



Jadi buat korang yang nak buat pelekat kenderaan sendiri boleh buat tempahan sekarang di Car Stickers Malaysia

Untuk pengetahuan korang, Car Stickers Malaysia merupakan salah seorang penaja yang menjayakan program #BlooggersTV bersama - sama #VideoBrosur

Terima kasih Car Stickers Malaysia ! Tak rugi kalau korang buat tempahan dengan dorang sebab tempahan boleh dibuat melalui online , sangat fleksible ! 



Ditambah pulak, pelekat mereka sangat berkualiti , ternyata sangat berbaloi . Buktinya korang boleh tengok pada pelekat kenderaan yang dibuat khas untuk para Blooggers .



 Cantik , kemas dan berkualiti ! Terdapat banyak jenis rekaan boleh direka atas permintaan pelanggan. 





 Buat korang yang berminat , boleh singgah ke page mereka atau hubungi mereka seperti nombor yang tertera. 


p /s : kualiti sangat bagus :) 

4 comments:

Farisya Anastasyia said...

MACAM BEST JE..NAK BUAT CUSTOM STICKERS UTK BLOG JUGAK LA NANTI ;)

Khai Artzfar said...

@Farisya Anastasyiaboleh buat giveaway kekekeke

Leeza Dayasari said...

wow....... bloogger tu best.

Khai Artzfar said...

@Leeza Dayasarijom lah berdaftar dengan kami :)