PELANCARAN VIDEO BROSUR DAN BLOOGGERS TV MERIAH !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca ! 



Baru - baru ini bertempat di Khadijah Kitchen, PV128 Setapak telah berlangsungnya satu majlis anjuran Blooggers bersama - sama Video Brosur





Event 'lepak santai' ni adalah pertama kali diadakan dan sambutan yang diterima ternyata sangat menggalakkan ! Rugi buat siapa yang terlepas event ni sebab suasana di Khadijah Kitchen's tersangatlah meriah dengan kehadiran para media , komuniti Blooggers dan para jemputan . 

komuniti Blooggers yang hadir. sporting habis ! 

Antara akitiviti yang diadakan selain daripada pelancaran dan pengenalan Video Brosur adalah acara cabutan bertuah, sesi photo booth dan mini games.










 Selain itu juga , para tetamu yang hadir telah dihiburkan oleh Owner Khadijah Kitchen's , tak lain tak bukan Datuk Khadijah Ibrahim.




 Beliau bersama - sama anak-anaknya telah mendendangkan beberapa lagu termasuk nyanyian semula lagu Allahyarham Tan Sri P.Ramlee , Getaran Jiwa.Ternyata suara Datuk Khadijah telah memukau para jemputan yang hadir. Terbaik ! 

Untuk pengetahuan korang , majlis ini takkan berlangsung dengan jayanya tanpa sokongan dari rakan penaja kami. Serius cakap, produk dorang terbaik gilos ! Terima kasih diucapkan kepada 








 tak dilupakan pada Rilgis Pro Sticker | Kahwin | Label | Kereta  dan 
Emerald Studios atas tajaan yang sangat hebat ! 



Terima kasih tidak terhingga kepada semua yang hadir dan diharap dengan penganjuran majlis ini , komuniti Bloogggers terus berkembang . Jangan lupa sentiasa follow perkembangan Blooggers di SINI  !  

'Rezeki Dikongsi Bersama'

p / s : balik terus demam 

6 comments:

Farisya Anastasyia said...

Terima kasih khai..
Khai da byk tolong kami :)

Khai Artzfar said...

@Farisya Anastasyiaeh benda kecik je. tolong takat termamupu. terima kasih sebab bagi peluang :)

Tya Salmid said...

penat jahhh posing banyak banyak tade pun masuk gambaa kat blog budak pacak ni. Hahahahaha

Farisya Anastasyia said...

@Khai Artzfar sama2 khai.. ;) eh..asyik main kenyit mata je.hehhe

Khai Artzfar said...

@Tya Salmideh tya bukan keje dgn video brosur ke haha

Khai Artzfar said...

@Farisya Anastasyiahaha tak de idea lettew