HOTEL APARTMENT MURAH DI KUALA TERENGGANU

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua . 

Nak bercuti di Negeri Terengganu ? Tak tahu lokasi hotel berhampiran tempat menarik ? Tak tahu hotel yang murah ? 

Sumai Hotel Apartment adalah jawapannya !




Tahun Melawat Malaysia 2014 #VMY2014 #TMM2014  semakin hampir tiba. Dan yang pasti korang pasti tak nak lepaskan peluang  mencari tempat menginap untuk bercuti bersama keluarga atau kawan - kawan bukan ?

Percaya atau  tidak dengan bajet mampu milik , korang berupaya untuk menginap di bilik yang tip - top. tak percaya mohon scroll gambar di bawah ye





Alhamdulillah , pada 21 Disember ini , bersama - sama lagi 9 orang blogger kami akan bertandang ke Kuala Terengganu dan kesemuanya ditanggung oleh pihak Sumai Hotel. Terima kasih Sumai Apartment Hotel dan Blooggers Dot Com

Yang paling tak sabar adalah mengenai Sumai Apartment Hotel sendiri. Terdapat banyak keistimewaan dia. gambar di atas baru promo. Kalau nak tau lebih lanjut korang kena kenalah follow next entry okay.




Selain itu , dengar cerita Negeri Terengganu kaya dengan khazanah warisan dan budayanya. Tak sabar betul nak review negeri Terengganu, Kalau ada pembaca anak jati Terengganu, bolehlah roger - roger manalah tahu boleh juga korang tunjukkan tempat yang menarik

Jangan lupa untuk follow sosial media  Khai serta kawan - kawan yang lain dalam perjalanan 3 Hari 2 Malam kami di Kuala Terengganu ! 

Instagram : khaiartzfar
Twitter : @KhaiArtzfar
Facebook : KhaiArtzfar 



p / s :I Love Malaysia 

10 comments:

Marou Apple Hijau said...

Wow seronoknya pergi terengganu

Azhafizah Md Nor said...

wahh seronoknye bercuti ada orang sponsor..selamat bercutilah ye..have fun!

SyedGraphix Dot Com said...

Syoknya pi tidoq hotel! nak ikut! T.T

Sheqynne Hotloverzs said...

welcome to trg.. sebelah pantai je ni.. pemandangan cantik!

Khai Artzfar said...

@Marou Apple HijauAlhamdulillah rezeki :)

Khai Artzfar said...

@Azhafizah Md NorInsyallah kak :)

Khai Artzfar said...

@SyedGraphix Dot Comkeep update dengan blooggers dot com !

Khai Artzfar said...

@Sheqynne Hotloverzsyer ke ? tak sabar pulak rasanya hehehe

Farisya Anastasyia said...

TAK SABAQ NAK PERGI!!!!WEEEEE!!

Nick Nashram said...

macam best je..tapi sekarang ni tak leh pegi lagi..banjir..hehe