• Budak Pacak perkenalkan produk penjagaan dan pengayaan rambut yang terbaik dari Elite Edgy EFX. Cukup dengan menggunakan jari dan produk Elite Edgy EFX , korang boleh jadikan rambut korang kelihatan hebat dan bergaya sepanjang hari...
  • Binqareem antara jenama terkenal bagi pakaian muslim bukan sahaja setakat di Malaysia malah turut mendapat tempahan dari Brunei , Indonesia dan Singapura. Terdapat beberapa jenis kurta moden telah direka khas. Antaranya seperti AF Kurta Binqareem dan Stripe Kurta Binqareem. ...
  • Sebenarnya dari kecil lagi memang teringin nak menjadi salah seorang cabin crew malah family pun banyak yang menyokong memandangkan mak Budak Pacak sendiri pun hampir bekerja sebagai seorang Flight Attendant...
  • Perkenalkan L'Oreal Paris Men Expert BB Men Instant Skin Fixer, BB Gel Lelaki yang pertama di dunia. Dengan gaya hidup aktif. kulit muka lelaki sering mengalami masalah seperti kelihatan kusam, bintik hitam serta ruang pori yang besar...
  • Restoran Kaw'D ini merupakan cetusan idea terbaru dari Kaw - Kaw Burger yang pernah 'menggemparkan' negara dengan fenomena Burger Bakar yang sedap dan lain dari yang lain. Jadi tidak hairanlah Restoran ini sentiasa dipenuhi pengunjung dan sentiasa dicari - cari...

May 29, 2013

GENTING HIGHLAND 3.0 EDISI YNOT GRAFFITI FINALE

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua orang ! 


Baru - baru ni sekali lagi mendapat jemputan dari Nuffnang dan Resort World Genting Highlands  untuk naik ke Genting Highland, syukur sejak kebelakangan ni banyak je event yang dapat kehkehkeh. Untuk edisi 3. 0 , baru - baru ni aku ada post mengenai  YNOT Graffiti Art Competition dimana peringkat akhir telah pun diadakan di Taman Tema Genting Highland. jadi suasana di sana tersangatlah meriah dengan kehadiran blogger - blogger dan juga media yang di jemput khas untuk buat liputan mengenai event ini. *aiceh ayat berdarjat tinggi nih! * . 



Jadi sepanjang 2 hari 1 malam kami berkampung disini, pelbagai aktiviti telah disediakan antaranya Makan, Makan dan juga Makan . haaa!! aku rasa duduk 2 hari dekat sini, berat naik secara pesatnya . ok tu aktiviti utama, selain itu kami dihiburkan dengan persembahan dari kumpulan Elexcoldxhot. yang paling style dorang menari guna suit L.E.D. memang terbaik ! kalau sebelum ni dapat tengok dorang dalam tv je, sekarang duduk depan mata je khas untuk blogger yang hadir malam tu. Terima kasih Resort World Genting Highland!






selain itu juga, kami diberi peluang untuk mencuba tarikan terbaru di Taman Tema Genting Highland iaitu The Waves .permainan memang giler cool ! aku sendiri dah 5 kali main benda ni ! memang syiok habis dan korang wajib cuba permainan ini. Are U Waves Enough ? 





kebetulan juga dengan event ni, ada Genting Water Festival, jadi semua blogger diberi peluang untuk turun sendiri pada petang tu untuk bersama - sama main air dan juga buih yang disediakan . suasana jangan cakaplah memang happening. Selalunya orang datang main theme park, kiteorang main buih.  Terima kasih Resort World Genting Highland!





jadi dikesempatan ini sekali nak ucapkan terima kasih kepada Resort World Genting walaupun banyak kali dah sebut kerana menjemput, menggemukkan,menghiburkan  dan juga layanan 5 bintang untuk kami disana! Jadi untuk korang yang tengah baca ni, jom ke Taman Tema Genting Highland, terdapat pelbagai tarikan terbaru disana termasuk yang terbaru dinding graffiti yang gempak !!

p/s : baru ada kesempatan update. banyak pulak masalah bila nak update entry kehkehkeh