Burger King Diserang Ninja Hitam

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua 

Baru - baru ini pada 3 Mac 2014 , restoran makanan segera , Burger King diserang Ninja Hitam . Ini kerana restoran makanan segera yang terkenal ini dipercayai telah memperkenalkan produk terbaru mereka kepada pelanggan sehingga menjadi amukan para ninja .



Hello semua , jangan terkejut yer kerana ini merupakan gimik untuk produk terbaru dari Burger King, memperkenalkan Burger Ninja



Menariknya mengenai Burger Ninja ini adalah kerana rotinya  setebal 4 inci yang berwarna kehitaman, kelazatan sos teriyaki yang istimewa serta hirisan bawang - bawang yang telah digrill menjadikan Burger Ninja sangat unik . Ditambah pula dengan pilihan ayam atau daging yang sangat mengancam. Fuhhh ! memang terangkat habis bila makan. 



Selain Ninja Burger, Burger King juga memperkenalkan Burger King Ninja Jumbo Frank. Dimana sosej ayam bersaiz jumbo disajikan bersama kelazatan sos teriyaki , bawang yang telah digrill rangup dimakan bersama roti yang sangat lembut.



 Dengan pilihan itu tadi menjadikan kesemuanya adalah 4 jenis set Burger NINJA yang telah diperkenalkan iaitu Burger King Ninja Chicken , Burger King Ninja Beef, Burger King Ninja Hotdog dan Burger King Ninja Deluxe Whopper








Dah terliur semua ?Cepat dapatkan dekat Burger King sekarang . Harga bermula pada RM 5.95 dan Burger Ninja ini hanya ada untuk masa yang terhad sahaja tau. Jadi tunggu apa lagi, jom cari Burger King berdekatan dan rasai sendiri kehebatan Burger Ninja ini 

p /s : Daging dia sangat juicy ! best gilos 

14 comments:

Cikgu Norazimah said...

kena cuba ni , mcm best jer ! hehe

btw..CN follow sini 875

Akeyla Azmi said...

uishh T_T
sedapnyaaaaa uiiiii nakkk </3
hihihi.
Tapi mcm pelik bun burger tu warna lain hihihi

Bahrain said...

Macam-macam jenis burger dah sekarang ni. Tengok gambar hitam ngeri pula nak makan. haha

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Tengok gambar je pun dapat membayangkan kesedapannya :)

hazwan hairy said...

roti dia wat rsa ak nak cuba :p

Khai Artzfar said...

@Cikgu Norazimahwajib cuba sebab dia rare! haha

Khai Artzfar said...

@Akeyla Azmihaha itulah pasal kena cuba . hitam- hitam ada manisnya.eh haha

Khai Artzfar said...

@Bahrainkena cuba dulu bro haha

Khai Artzfar said...

@Ahmad Zu Mal Md Rayitunggu apa lagi jom serang burger king!

Khai Artzfar said...

@hazwan hairyroti dia yang unik bro !

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

teriyaki tu rase cmne ek???

ejulz said...

nampak sedap.. follow sini.. :)

Khai Artzfar said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)engko nak tau kena la datang burger king rasa haha

Khai Artzfar said...

@ejulzjangan nampak je bro, kena rasa sendiri haaha