Produk Penjagaan Rambut Lelaki Terkini

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua 

Korang tertanya apa produk penjagaan rambut lelaki terkini ? Jawapannya adalah produk Elite by Dashing


Baru - baru ini Budak Pacak telah dijemput ke majlis Pengenalan Produk Elite by Dashing yang sememangnya korang tahu Elite adalah salah satu pengeluar gel rambut lelaki yang popular . Untuk pengetahuan korang , mengenai Produk mereka kali ini , ianya adalah produk yang telah di re-launched dan diberi gaya baru . 



Seperti yang sedia maklum , kalau lelaki dan rambut memang tak boleh dipisahkan. Bagi Budak Pacak , yang melengkapkan penampilan seseorang lelaki itu adalah berdasarkan gaya dan penjagaan rambutnya. Jadi macam mana nak jaga rambut lelaki ?  jawapannya adalah dengan pilihan produk rambut yang sesuai



Jadi pada majlisnya baru - baru ini , Bambang Soteto , Celebrity Hairstylist telah memberi beberapa tips penjagaan rambut serta menunjukkan beberapa teknik menggayakan rambut lelaki mengikut produk yang sesuai . 



Use products that works with your type of hair to enhance it not work against it - Bambang Soteto


Atas kesedaran yang lelaki terkini semakin menitik beratkan bab penjagaan rambut , Elite telah perkenalkan beberapa produk mengikut gaya rambut lelaki terkini.

Antaranya adalah seperti 
ELITE Wet Defining Hair Gel




Khas untuk korang sukakan gaya yang kemas dan kelihatan 'wet look'. Diperkaya  nutrisi phyto,  SEPICAP.
•               Menguatkan rambut
•               Tidak Melekit 
•               Senang dicuci
•               Alcohol free
Terdapat dalam : 100 g  – RM5.50
                        : 125 g  – RM6.00
                        : 150 g  – RM8.20
                        : 250 g  – RM9.30

ELITE Xxtra Control Hair Gel




Direka untuk kelihatan segak bergaya sepanjang hari. Kekal aktif dan berketrampilan. Diperkaya  nutrisi phyto,  SEPICAP.
•       Melindungi rambut dari sinaran UV serta pencemaran 
•               Menguatkan rambut
•               Tidak Melekit 
•               Senang dicuci
•               Alcohol free
Terdapat dalam
                        : 50 g – RM 3.50
                :  75 g  – RM4.10
                        : 100 g – RM5.50
                        : 125 g – RM6.00
                        : 150 g  – RM8.20
                        : 250 g – RM9.30

ELITE Icy Xtreme Hair Gel




Twist atau pacakkan rambut korang untuk kelihatan lebih radikal. Reka gaya yang korang minati dengan sensasi sejuk beku gel yang tahan lebih lama.  Diperkaya  nutrisi phyto,  SEPICAP.
•       Melindungi rambut dari sinaran UV serta pencemaran 
•               Menguatkan rambut
•               Tidak Melekit 
•               Senang dicuci
•               Alcohol free

Terdapat dalam       : 150g  – RM9.80

ELITE Sleek & Shine Hair Cream




Direka untuk rambut kelihatan segar, berkilat seperti asli. Stay stylish and confident with ELITE. It’s enriched with phyto nutrient, SEPICAP.
•       Melindungi rambut dari sinaran UV serta pencemaran 
•      Menguatkan rambut
•       Tidak berminyak 

Terdapat dalam   : 75 g  – RM4.10
                        : 125 g  – RM6.30
                        : 150 g  – RM7.00
                        : 250 g  – RM9.30

Untuk pengetahuan korang juga , semasa sesi pengenalan produknya baru - baru ini , Budak Pacak juga diberi peluang untuk merasai sendiri kehebatan produk Elite ini pada sesi Before and After Makeover



Budak Pacak akui kalau selalu guna wax produk B,rambut kadang - kadang rosak. ternyata produk - produk Elite ini telah memberi satu kesedaran tentang penjagaan rambut, dan  produk mana yang sesuai untuk pada sesuatu majlis atau aktiviti. 



Nantikan akan datang, Budak Pacak menggayakan beberapa jenis gaya rambut menggunakan produk Elite serta beberapa tips untuk penjagaan rambut jejaka di luar sana. 


Terima kasih banyak - banyak kepada Elite kerana menjemput Budak Pacak ke acara ini . 

p/s ; stok setahun minyak rambut pemberian ELITE kehkehkeh 

8 comments:

Shark Kay said...

icy xtreme tu cmbest pulak tgk..
rasa sejuk bila pakai..
mnarik.

luqman zakaria said...

hurmm,,boleh thn jgk..yg penting x melekit..xsuke betul kalau melekit

Nick Nashram said...

aku pegi sekolah 2 jenis gaya rambut je..kadang2 pacak kadang2 belah tepi..skg ne guna gatsby..tp rambut x keras pun..nak tukar la plk.

Khai Artzfar said...

@Shark Kayterbaik kot produk ni

Khai Artzfar said...

@luqman zakariadah cuba. memang tak melekit, senang basuh.

Khai Artzfar said...

@Nick Nashramsamalah guna. tapi jenis minyak rambut ni kena tengok pada tempat dia.

Anonymous said...

bang,abg guna gatsby apa eyh? wax or gel?

Leo Pluto said...

Haloo.. dulu i pakai juga gel elite. okey jew. hihi.