Perbandingan SJ 4000 dan Go Pro

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua 

Sebelum Budak Pacak buat perbandingan SJ 4000 dan GoPro , korang tahu ke apa itu SJ 4000 ?



Untuk pengetahuan korang SJ 4000 adalah Action Camera yang menyerupai fungsi GoPro Hero . Tapi kalau nak kata sama seratus peratus seperti Go Pro Hero tak juga. Sebab kedua - duanya mempunyai fungsi dan kelebihan masing - masing. 


ok dah tengok perbandingan dia ? Bagi Budak Pacak SJ4000 dah cukup hebat. Selain dari gambarnya yang berkualiti ianya jauh lebih murah dari Go Pro. 

gambar di atas menggunakan GoPro manakala dibawahnya adalah SJ4000


Sesuai sangat untuk korang yang baru nak berjinak dalam dunia fotografi dan kaki travel. 





Tapi untuk Budak Pacak,  GoPro Hero 3+ Black Edition telah menjadi pilihan. Mesti korang  hairan kenapa tak ambil SJ 4000 kan?
  


Ini kerana kerja Budak Pacak sekarang ni banyak merangkumi di luar dan 
kadang - kadang gambar yang diambil telah disunting oleh beberapa agensi untuk 
kadar segera. Jadi terpaksalah cari yang ada wifi dan alang - alang amik GoPro 
baik ambil latest terus ye dak , kehkehkeh

Nak tau dekat mana boleh dapatkan SJ4000  dan segala jenis GoPro ?



Jawapannnya adalah di Go Gadgets Malaysia. Untuk pengetahuan korang , Budak Pacak dapatkan GoPro disinilah . Walaupun ianya adalah online shop tetapi ia sangat dipercayai. 

Malah untuk harga korang boleh runding dan dia siap bagi free gift lagi. Jadi kalau korang ada apa - apa soalan bolehlah tinggalkan di ruangan komen atau terus terjah instagram Go Gadget Malaysia okay ?

Insyallah di lain masa Budak Pacak akan buat perbandingan di antara GoPro Silver edition dan GoPro Black Edition. Selamat berselfie semua !

GoGadgetsMalaysia
Call/Whatsapp: +60173765802
Wechat: syhrhzmn

P/S ; nama GoPro Budak Pacak GoBro. motor pulak Bebot kehkehkeh 

13 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Nak belilah juga. Macam best jeee. Mula mula ena ingat apa benda la kamera ni, rupa rupanya Go Pro.

Mawardi Yunus said...

bila nak turun harga nie. nk beli lah

Ismi Ana said...

Boleh tahan lawa gambar tu. :D tunggu harga jatuh bru nk beli. Hahaa

Mohd Zakwan Zain said...

not bad dia punya gambar.
mcm org2 atas komen, tunggu harga turun baru sambar satu! heh

first time singggah sini. blog budak pacak kemas !! sungguh ni, tak tipu
dah add google+!!

Khai Artzfar said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿yer la ena , takkan alat make up pulak hehe

Khai Artzfar said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿yer la ena , takkan alat make up pulak hehe

Khai Artzfar said...

@Mawardi Yunuskalau go pro susah turun harga , tapi kalau SJ4000 tak pasti

Khai Artzfar said...

@Ismi Anajangan lama - lama nanti kena sambar orang haha

Khai Artzfar said...

@Mohd Zakwan Zainhehe terima kasih bro

Mawardi Yunus said...

@Khai Artzfar

member aku ada jual 180. ha acaner tu wei

Azney Shamsuddin said...

ya Allah memang mengidam benda alah nie. harga boleh tahan

Khai Artzfar said...

@Mawardi Yunustu jenama lain kot

Khai Artzfar said...

@Azney Shamsuddinkena update sis, sekarang dengar citer dah upgrade function tapi harga maintain