October 09, 2014

Pemenang Elite Edgy EFX Contest

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua . 

Okay baru - baru ini Budak Pacak ada update di laman sosial mengenai Elite Edgy EFX Contest dimana contest ini telah dianjurkan oleh Elite by Dashing dan Blog Budak Pacak. Rujuk entry lepas DISINI 



 5 orang pemenang yang bertuah bakal memenangi barangan eksklusif dari Elite by Dashing. Dan 5 orang pemenang tersebut telah pun dikenalpasti hehehe. ...

Sebelum itu, Budak Pacak ingin memohon seribu kemaafan atas kelewatan mengumumkan keputusan ini disebabkan perkara tertentu yang tak dapat dielakkan.

Jadi siapakah 5 orang pemenang tersebut ? Jeng..jeng..jeng.... 




Tips:Keringkan rambut terlebih dahulu sebelum memakai apa-apa produk rambut untuk tampak lebih menarik dan lebih bergaya



Tips: Potong rambut kasik pendek, guna gel rambut dan kuis-kuis dengan tangan. Jimat masa dan jimat duit tak payah beli sikat, lol. Elite Edgy EFX kan ado 



Tips : Elakkan memakai pelbagai produk rambut kerana ianya boleh merosakkan rambut dan menggugurkan



Tips : jangan sesekali syampu rambut setiap hari kerana rambut akan mudah rosak dan gunakan conditioner untuk memastikan kesihatan rambut terpelihara.. chill Use Elite product for styling



Tips : Tips penjagaan rambut bagi aku, shampoo rambut ikut kesesuaian rambut. Keringkan rambut lepas mandi

Jadi itulah senarai 5 orang pemenang bagi Elite Edgy EFX Contest beserta tips  penjagaan rambut lelaki dari diorang. Tahniah buat para pemenang dan kepada yang tidak berjaya jangan kecil hati ye, Insyallah rezeki korang di lain hari. Mana la tau kalau Elite sudi bekerjasama lagi kan? 

Siapa yang tak join tu memang rugilah. Bukan susah pun. Jawapan semua dah ada pada entry yang lepas, antara nak dengan tak nak je kehkehkeh...



Anyway, kepada lelaki diluar sana, jangan sesekali abaikan penjagaan rambut korang, Aset penting ni buat kita kaum lelaki. Silap haribulan, rambut rosak bagai, orang pun tak nak dekat dengan kita. Ingat dengan pemilihan produk rambut yang sesuai mampu menjaga rambut kita dengan lebih sempurna. 

Tampak yakin dan bergaya dengan Elite Edgy EFX !  Terima kasih kepada Elite by Dashing kerana sudi bekerjasama dengan Budak Pacak dalam menganjurkan contest ini. Juga terima kasih kepada yang mereka yang terlibat secara langsung dan tidak langsung . Insyallah ada rezeki , kita buat contest lagi ye...

Untuk maklumat lanjut mengenai produk Elite Edgy EFX rujuk ke 


p / s : Banyak kelebihan menggunakan Elite ni. ..




3 Budak Rambut Pacak Komen:

Mek Onie said...

tahniah semuaaaaaaaaaa,fuh pacak la memasing nanti,hehe

Hafiz Hafizol said...

Tahniah, aku x menang pun. Sob

Ismi Ana said...

Ahahaha..takyah sedih sgt bro. XD serius suka giler preview kat blog Apijol.

Btw tahniah pada yang menang. Yang gambar last tu asal nampak macho ngat? Hahaha.