February 08, 2015

Promosi Makan Malam Hari Kekasih

Promosi Makan Malam Hari Kekasih  |  Buat pembaca Blog Budak Pacak yang meraikan Hari Kekasih nanti  korang nikmati makan malam berlatar belakangkan panorama Bandaraya Kuala Lumpur iaitu di Soi23 Pacific Regency Hotel Suites Kuala Lumpur




Sebelum itu diingatkan kita yang beragama Islam ini sebenarnya ditegah daripada menyambutnya. Walaupun promosi ini khas untuk korang yang sambut Hari Kekasih, kalau korang datang nak makan - makan dan menyambut acara lain di sini pun boleh. 

Soi23 ini adalah salah satu restoran yang terdapat di  dalam hotel lima bintang ini. Terletak di tingkat 23 ,restoran ini berkonsepkan elegan dengan keindahan reka dalaman yang menggabungkan seni bina dan juga warna di Asia sesuai untuk menyambut hari kekasih korang

Untuk promosi Hari Kekasih yang akan datang nanti, pihak Pacific Regency Hotel Suites Kuala Lumpur membawakan seleksi menu hidangan yang pastinya menambat hati para pengunjung. 










Antara menu yang tersedia termasuklah pan seared of wild barramundi, grilled, fillet of beef  dan oven baked marinated chicken breast yang disediakan khas oleh Chef Zairul Effendi. 



Bukan itu sahaja menu dia tau, Budak Pacak berkesempatan untuk mencuba menu - menu yang menjadi all time favourite di sini. I guess February is not a good month for me to diet. Pardon me! lol..



Dengan pakej harga RM430++ per couple akan mendapat a stalk of rose, a box of chocolate praline , Polaroid photo dan juga complimentary photo ke Luna Bar’s Party

Untuk korang yang berminat untuk kesini, bolehlah membuat tempahan di 

Contact -  +603 2332 7777 ext 6804 
Email -  fnbadmin@pacific-regency.com.


Rating Blog Budak Pacak disini 

Makanan - 3 Bintang
Harga - 2 Bintang 

4 Budak Rambut Pacak Komen:

Syira Lokman said...

selamat malam..syira singgah sini..hehe..sedanya makanan !
jom baca entry baru di blog syira :D

POJIEGRAPHY BLOG said...

Mak aih! Cozy restaurant that serves delicious cuisine yang boleh satisfy our taste of bud. Nice one! Bila-bila boleh pergi kan. Bagi la chance orang orang yang sambut hari kekasih tu dine in dulu. Hehe

Hafiz Hafizol said...

fulamak... kena tong duit dengan couple lah nie kalau nak datang makan sini.. hahahaha...

Ahmad Fauzi Aryaan said...

bencik pulak tgk pic2 makanan ko tu haaa... santeque..