March 30, 2015

Perlu Ke Jaga Kebersihan Diri Ketika Melancong?

Perlu Ke Jaga Kebersihan Diri Ketika Melancong|  Haa tajuk bukan main nak panas je kan? Agak - agaknya perlu ke tidak untuk jaga kebersihan diri ketika melancong? Yer la sesetengah orang suka simple je, alasan yang selalu dengar negara tu sejuk, feeling backpackers dan macam - macam lagilah 


Kalau ditanya pada Budak Pacak memang akan dan wajib jaga kebersihan diri, sebab ianya melambangkan peribadi seseorang. Tak kiralah korang gi travel ke atau ke mana sekali pun kebersihan diri tu mestilah diutamakan. Kalau korang tak jaga kebersihan diri, sah - sah la senang kena penyakit sebab tak jaga kebersihan dan kuman senang merebak 

Untuk itu, Budak Pacak syorkan kepada korang Dettol Healthy Fresh Body Wash yang dirumus khas untuk mencegah bakteria dan mengekalkan keharuman sehingga 12 jam perlindungan . Untuk produk terbaru Dettol ini ianya didatangkan dengan haruman ekstrak timun yang berfungsi melindungi dan mengekalkan kesegaran badan 







Sebelum ini, Budak Pacak guna 'produk L' sebab produk tu tahan lama baunya tapi dengan Dettol terbaru ini serius cakap bau dia memang segar gilos. Kadang - kadang sengaja letak tangan dekat hidung sebab suka bau dia, segar je..

 Malah untuk kaki travel semua, Budak Pacak highly recommend Dettol yang terbaru ini. Sesuai la kan, bila travel berpeluh bagai. dengan adanya Dettol Healthy Fresh Body Wash , kesegaran dan keharuman badan masih dapat dikekalkan 




Malah selebritri terkenal , Nana Mahazan turut menggunakan Dettol Healthy Fresh Body Wash  untuk seisi keluarga. Sebelum produk ini dilancarkan, satu survey telah dijalankan dan 83 peratus responden memilih Dettol Healthy Fresh Body Wash .Cakap pasal Dettol tidak hairanlah ianya menjadi pilihan kerana Dettol adalah peneraju jenama antiseptic yang terkenal di dunia sejak 1932. 

Bagi yang nak travel tu , jangan risau produk Dettol ini mesra pengguna, Korang boleh dapatkan produk Dettol Healthy Fresh Body Wash dengan saiz pilihan 250ml, 500 ml , 900ml dan 950 ml . Dapatkan sekarang di pasaraya berhampiran! 

1 Budak Rambut Pacak Komen:

luqman zakaria said...

gilos xperlu..kebersihan diri wajib..heehe...