March 08, 2015

Trigold Eyecare Membantu Merawat Masalah Mata

Trigold Eyecare Membantu Merawat Masalah Mata   |  Korang ada masalah mata seperti rabun mata, silau mata, penglihatan kabur dan sebagainya?  Kalau ya, mesti dah lama atau masih lagi tercari - cari produk yang boleh membantu merawat masalah mata kan ?


Nak pakai cermin mata, sesetengah orang tak suka sebab bentuk muka akan berbeza, nak pakai contact lens pulak tak selesa. Apa kata lepas ni korang cuba produk Trigold Eyecare . Ini kerana produk Trigold Eyecare ini mempunyai banyak khasiatnya serta membantu pelbagai masalah mata seperti 

  • mencerahkan penglihatan mata rabun jauh
  • Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata 
  • Mencantik dan Melembabkan mata yang lesu 
  • Sesuai untuk Masalah mata berair
  • Melegakan masalah gatal mata ( resdung ) 
  • Hilangkan masalah mata kering sembuhkan masalah mata merah 
  • Pulihkan masalah Rabun malam

 Bagi korang yang terdiri daripada pelajar, pekerja yang selalu ada masalah tidur atau yang ada sakit mata bolehlah cuba produk Trigold Eyecare ni, hilangkan eye bag korang tu 



Apa yang membantu merawat masalah mata ni? Sebenarnya produk ini mengandungi 

  •  Lutein 
  • Ekstrak Bilberry 
  • Ekstrak Sunflower seed 
  • Ekstrak Carrot 
  • Ekstrak Tomato 
  • Ekstrak Broccoli
  • Ekstrak Elderberry 
  • Ekstrak Apple
Dimana kesemua ekstrak ini mempunyai kelebihan seperti 


• Lutein berfungsi untuk melindungi fungsi penglihatan, mencegah katarak mata dan memperkuatkan retina.

• Ekstrak Bilberry digunakan mengatasi gangguan pembuluh darah dan penyakit mata karena mengandung zat aktif yang disebut antosianosida atau lebih dikenal dengan antioksidan.

• Ekstrak Sunflower Seed merupakan sumber yang sangat baik dari vitamin E dan bertindak sebagai antioksidan.

• Ekstrak Lobak merah berfungsi untuk mencerahkan penglihatan mata disamping membantu menguatkan imuniti, memperbaiki pencernaan, menormalkan metabolisme.

• Ekstrak Tomato bertindak untuk mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.

• Ekstrak Brokoli mempunyai beberapa zat gizi seperti vitamin A, B, C, K, dan mineral seperti kalsium juga zat besi bertindak menjaga kesihatan mata.

• Ekstrak Elderberry berfungsi merawat mata yang kabur.

• Ekstrak Apple berfungsi memberikan kesihatan pada mata dan penglihatan. 



Jadi tidak hairanlah segala masalah mata boleh dirawati dengan produk Trigold Eyecare ni .




 Budak Pacak sendiri ada mencuba produk ini memandangkan Budak Pacak ada masalah mata silau. Kalau nak tahu, bau produk ini wangi macam bau vitagen dan rasanya pula macam Scott Emulsion. Sedap!!

Testimoni 


Cara pengambilannya adalah 1 Sudu besar dan diambil dua kali sehari selepas makan.  Mesti korang risau dan tertanya produk ini mempunyai kesan sampingan tak? jawapannya mestilah ada! sebab ianya membantu merawat masalah mata. hehe okay kalau korang yang ada persoalan, harap jawapan di bawah ini dapat membantu 




Testimoni 


Bagus kan kebaikan dia, kalau korang berminat untuk dapatkan produk Trigold Eyecare ini kebetulan sekarang tengah promosi dimana harga sebotol produk ini adalah 
RM45/49ss (Normal EXclude postage)

dan 

3 botol RM135/140ss (Normal EXclude postage)

tetapi kalau korang beli sekarang korang akan dapat dengan harga 
PROMOSI : 3 BOTOL RM120/130SS



kalau korang masih lagi ragu - ragu dan mempunyai persoalan, bolehlah join group facebook ini atau ke page rasmi mereka 
 GROUP : 

PAGES : Ubati Masalah Rabun Mata - TriGold Eyecare

INSTAGRAM
@ubat mata ATAU #trigoldeyecare 

Selamat mencuba !

0 Budak Rambut Pacak Komen: