March 10, 2015

Ultraman Live Di Genting

Ultraman Live Di Genting  Biar betul ultraman berada di Malaysia?  yer kawan - kawan. Siapa yang tak kenal ultraman, watak adihero yang sering dimainkan masa kita kecik - kecik . Dari generasi - ke generasi pelbagai watak ultraman telah muncul. Dan sekarang yang paling best korang boleh tengok sendiri secara live serta dapat bergambar bersama ultraman kesayangan korang!






Ultraman Live di Genting ini telah bermula pada 19  Februari yang lalu dan akan tamat pada 29 Mac ini. Budak Pacak berkesempatan untuk melihat sendiri persembahan live ini. Persembahan yang dibawa khas oleh Resorts World Genting ini memang menggamit memori. Bila dapat tengok persembahan ini serius gempak gila!  Budak Pacak bagi 5 Bintang!!











Part yang Budak Pacak paling suka bila di buat montage bahawa Kuala Lumpur diserang raksasa dan ultraman datang selamatkan Kuala Lumpur 





Korang masih ingat lagi tak ultraman Taro , Cosmos , Mebius , Seven  dan Tiga ? kesemua ultraman ini ada di Genting tau Ditambah pula dengan ultraman generasi baru iaitu Ultraman Zero dan Ultraman Ginga menjadikan persembahan ini sangat menghiburkan 




Masa Budak Pacak pergi baru ni boleh dikatakan hampir full house dengan rata - rata pengunjung semuanya adalah yang berkeluarga. Kalau sebelum ini korang cuma tengok aksi luar biasa mereka dalam tv je. inilah masanya untuk tengok secara live 









Buat korang berminat untuk tengok Ultraman Live di Genting ini, boleh dapatkan dengan harga RM 88 bagi tiket VIP dan RM68 untuk tiket PS1.  Kalau korang beli sekarang, korang akan dapat jam projektor Ultraman yang limited edition secara percuma.

 Malah dengan setiap tiket yang korang beli bakal mendapat diskaun 30 peratus bagi setiap pembelian barangan eksklusif Ultraman dan 20 peratus diskaun untuk menjamu selera di Resort Seafood , Hou Mei Resort Hotel dan Coffee Terrace 


Well I already met the ultraman, so  I will tell about this to my kids soon hahaha 



Persembahan ini bermula pada jam 4 petang dan 8 malam setiap hari jangan lupa dapatkan tiket sekarang 

untuk maklumat lanjut boleh layari www.rwgenting.com atau hubungi 03 - 2718 1118 

 p /s dulu sanggup ponteng tadika sebab nak tengok ultraman hahaa 

2 Budak Rambut Pacak Komen:

POJIEGRAPHY BLOG said...

Nice one!

Anonymous said...

saya baru tgk semalam abam hehe
jiwa childhood bergelora semalam

-STEPO-