Laser tag Battle

Laser tag Battle  |  Sebelum ini, Budak Pacak pernah main laser tag dimana waktu tu kalah teruk sebab 1st time main. Tambah pulak kalah dengan budak - budak. Terasa gila loser kot. Kali ini, battle kedua dan kali ini semuanya berlainan kerana Budak Pacak dijemput untuk bermain di Laser Warzone yang bertempat di Wangsa Walk.




Menggunakan konsep yang sama iaitu laser, untuk edisi kali ini Budak Pacak berentap dengan blogger - blogger lain yang dijemput khas oleh blogger NadiaFaraHida. Sebelum Budak Pacak bercerita mengenai dengan lebih lanjut mengenai battle kiteorang, korang mesti nak tahu apa yang special dekat Laser Warzone ni kan 



Laser warzone ni terletak dalam arked hiburan Wangsa Walk dimana sesuai untuk korang berkeluarga, partner atau bujang sekalipun datang untuk lepak dan berhibur disini. Dekat sini, korang boleh terus datang main secara walk in, atau membuat tempahan terlebih dahulu baik secara persendirian atau acara korporat mahupun keluarga. 

Dibekalkan pistol laser dan jaket pengesan laser, permainan ini langsung tidak menyakitkan malah boleh Budak Pacak katakan baik untuk kesihatan sebab memerlukan korang banyak bergerak dan berlari. So, dekat situ dah boleh increase stamina dan lemak badan korang enn 



Sepanjang Battle tersebut, kami dibahagikan kepada 6 kumpulan dan Budak Pacak ditempatkan dalam kumpulan 6 dan merupakan satu - satunya hero dalam kumpulan , hahahaha jangan ingat kiteorang lemah , sebab pada game yang pertama markah adalah juga mengatasi beberapa kumpulan yang lain. Dan kali ini Budak Pacak ada mendapat most accurate shooter. Well tak sia - sia lah kan battle sebelum ni? hahaha.. 

Sebenarnya Budak Pacak hanya sempat main untuk 2 game sahaja memandangkan ada hal yang tak dapat dielakkan, apa pun game ini memang best dan highly recommend untuk korang 



Apa pun, terima kasih diucapkan kepada pihak penganjur, YAYA dan juga pihak Laser Warzone, Wangsa Maju Kuala Lumpur kerana sudi melayan kiteorang semua dan menyediakan lokasi permainan yang sangat best !!!

Bagi korang yang nak terjah Laser Warzone ini. mereka mempunyai 3 cawangan buat setakat ini iaitu:

Tingkat 2, Ecurve Damansara

Tingkat 3 Wangsa Walk Mall Wangsa Maju

Tingkat 4 Gurney Plaza Penang
untuk maklumat lanjut boleh layari 


Facebook: LASER WARZONE

2 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum... best lasertag ni. rasa nak repeat lagi je

POJIEGRAPHY BLOG said...

Tak pernah main laser ni. Teringin nak try. Tapi segan pula hahahaha tak ghetiiiih