May 31, 2015

Jom Shopping Online Di GEMFIVE !

Jom Shopping Online Di GEMFIVE ! |  Korang selalu shopping online ? Dah bosan dengan rangkaian dan platform online yang sedia ada ? Apa kata shopping di GEMFIVE , sebuah platform membeli belah atas talian yang baharu. 



Budak Pacak telah dijemput ke majlis pelancarannya baru - baru ini yang turut memperkenalkan fungsi dan kelebihan menggunakan GEMFIVE ini. Melalui platform ini, korang bakal jumpa ribuan produk pelbagai kategori termasuklah fesyen , eletronik , kecantikan , kesihatan , gaya dan kehidupan , family dan macam - macam lagi lah.



Produk - produk ini pulak bukan sebarang produk ye sebab disini pelbagai jenama terkenal turut diperkenalkan. Dengan menjanjikannya sebagai mesra pengguna, menawarkan ciri tempatan , mudah alih dan juga sosial, setiap pengguna bakal berpuas hati dengan kemudahan yang disediakan 



Buat masa ini,GEMFIVE telah bekerjasama dengan lebih daripada 100 penjual yang merangkumi lebih dari 300 jenama tempatan dan antarabangsa. Bercakap mengenai kemudahan, apakah jenis kemudahan yang disediakan ? Kalau nak tahu, antara kemudahan yang disediakan adalah persediaan mudah ( easy set - up ) , pilihan penghantaran lengkap ( fulfillment) , pergudangan , kos penghantaran yang kompetitif serta keadaan ekonomi yang stabil 

Antara jenama fesyen yang ditawarkan di GEMFIVE adalah jenama pakaian model Sakun , Beyond Closet , Stella & Jamie, WhyRed , jeans Neuw Denim , DA+PP , Cheap Monday , Almatrichi dan Pomelo Fashion

Bagi kategori kecantikan dan kesihatan pula, menampilkan jenama popular seperti Annick Goutal , Laura Mercier & Caudalie by Ken's Apothecary , Dr Ko, Tony Moly, dan banyak lagi! Tidak ketinggalan jenama - jenama www.gemfive.com  popular seperti Tefal , Elba , Samsung , Apple dan pelbagai jenama turut didapati disini, 


Jadi tunggu apa lagi , jom shopping di GEMFIVE ! mana tahu harga disini lebih baik dari yang sebenar ? 

Untuk menikmati pengalaman membeli belah serba baharu layari sekarang ! 

3 Budak Rambut Pacak Komen:

Nadia Johari said...

senang sekarang semua online

Uncle Zuan said...

stylo gak nama dia.

arman said...

adakah gemfive nie trusted klu brg yg ribu2 mcm lazada