June 26, 2015

Penawar Rambut Gugur

Penawar Rambut Gugur | Budak Pacak pasti mesti ada diantara korang yang berusaha untuk mengatasi masalah rambut gugur. Dah pelbagai cara dan rawatan rambut gugur korang cuba tetapi masalah yang sama tetap terjadi. Korang kena fikir juga mungkin ada kaitan dengan faktor dalaman atau pemakanan. Cuba semak kembali ! 



Untuk itu, ada satu produk yang mungkin korang boleh cuba untuk rawat rambut gugur iaitu Feryal Miracle Rejuv di formulasikan dengan Kombinasi ARGAN OIL & JOJOBA OIL BERMUTU TINGGI khas untuk membantu masalah rambut dan kulit kepala.

Banyak kebaikan yang boleh korang dapat dengan Feryal Miracle Rejuv . Ia bukan sahaja berfungsi sebagai penawar rambut gugur, malah ianya dapat merawat pelbagai masalah rambut seperti 

  • kelemumur 
  • rambut kusam
  • rambut rosak
  • kutu 
  • rambut bercabang  
  • rambut berbau  
  • rambut botak 
Kalau korang nak tahu produk ini telah diuji dan 100% BEBAS dari bahan kimia yang merbahaya. Cukup dengan SEKALI SPRAY sahaja, Insyallah masalah rambut korang dapat dirawati. 







Haa, Budak Pacak bukan cakap saja - saja yer, sebab buktinya kesan ini telah diperakui oleh 15000 pelanggan diorang yang sangat berpuas hati menggunakan Feryal Miracle Rejuv



Lagi best, produk ini langsung tidak berminyak, tidak melekit dan yang paling penting diluluskan oleh KKM, diyakini HALAL serta dijamin berkesan. Haa so bolehlah gunakan tanpa was - was 

Fungsi Argan Oil membаntu mеnguаtkаn аkаr rаmbut, mеmbеrі khаѕіаt dаn mеmulіhkаn kulіt kераlа уаng rоѕаk, dаn mеnуіhаtkаn rаmbut.

Bagi Jojoba Oil pula mеmbаntu mеrаngѕаng реrtumbuhаn rаmbut bаru, mеnуubur dаn mеnghіtаmkаn rаmbut dаn mеlеmbаbkаn dеngаn mеnуіhаtkаn rаmbut dаrі аkаr hіnggа kе huјung. Dan di dalamnya turut mengandungi Assential oil yang membantu melancarkan peredaran darah di kulit kepala dan menghilangkan Stress

Dengan pek yang mudah dibawa ke mana sahaja ,korang boleh guna tanpa kira waktu termasuk sah dipakai ketika solat. Baik lelaki atau perempuan semua boleh gunakannya .

Jadi kalau korang berminat untuk dapatkannya boleh sms atau whatsapp seperti berikut 

Taip "F70" hantar ke 019-4148384

atau untuk maklumat lanjut sila rujuk 



So lepas ni tak perlu lah risau dengan rambut bermasalah dengan adanya Feryal Miracle Rejuv ! 


0 Budak Rambut Pacak Komen: