June 08, 2015

Program YES Shaklee

Program YES Shaklee  | Baru - baru ini Budak Pacak dan beberapa orang blogger telah dijemput khas oleh Hai Blogger! dan Shaklee untuk sesi pertukaran idea dan lawatan ke HQ Shaklee. Budak Pacak sendiri first time datang ke HQ dorang, kalau sebelum ni banyak dengar nama je tapi tak tahu apa produk dorang dan function nya . Beruntung juga dapat kenal orang kuat Shaklee ni, selain dapat tahu lebih info mengenai Shaklee 





Pada sesi yang lepas, Shaklee telah perkenal satu lagi program kemasyarakatannya iaitu Shaklee Cares for Our Youth bagi meneruskan usaha kemasyarakatannya dalam memberikan kesihatan yang lebih baik untuk semua dan kehidupan yang lebih baik untuk sesiapa sahaja.  

Program yang digelar YES (Youth Entrepreneur System) ini khas  untuk golongan belia
Shaklee Cares for Our Children di bawah Shaklee CaresProgram ni khas untuk korang yang bergelar belia yang berminat dalam bidang keusahawanan dengan modal yang rendah tetapi hasilnya confirm dapat pulangan yang berganda 



Shaklee ni untuk pengetahuan korang menawarkan rangkaian produk yang Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam haa dan untuk itu, Shaklee Malaysia telah merangka Pek Kesihatan di bawah program YES iaitu Healthy Young Living, Healthy Fitness, Healthy Prenatal dan Healthy Postnatal bagi golongan belia yang aktif, ibu bekerja dari rumah dan semua golongan yang mencari peluang kerjaya dan kesihatan yang lebih baik.


Mr Victor Lim , Presiden Shaklee Malaysia 


Tak ada pengalaman ? Takut nak sertai program keusahawanan ? Jangan risau, YES program menawarkan peluang menjana pendapatan beserta latihan kecerdasan emosi (softskills), latihan produk dan barisan mentor berjaya untuk merealisasikan impian korang memiliki sebuah perniagaan sendiri.







Untuk pengetahuan korang  Shaklee Cares for Our Women bakal dilancar dalam tahun ini juga so memang banyak gila event kemasyarakatan dan charity Shaklee telah anjurkan. Budak Pacak difahamkan yang kalau korang ada niat atau impian untuk membuat program yang berupakan kemasyarakatan atau charity dan berminat untuk mencari penaja, Shaklee sentiasa mengalu - alukan idea bernas korang. 




Jadi jangan lupa singgah HQ Shaklee berdekatan atau hubungi ahli - ahli dorang untuk sertai program YES ini ! Tahniah diucapkan kepada Shaklee 

untuk maklumat lanjut boleh layari www.shaklee.com.my 

4 Budak Rambut Pacak Komen:

Dila Gebu said...

http://butiksihatcomel.blogspot.com/2015/06/jangan-pandang-aku-sebelah-mata-kerana.html

Hasliana Md Saad said...

Bestnya program YES nih. Boleh jana pendapatan dari rumah. Tanpa perlu hadap jem.

Kak kep sudah. Korang bila lagi? Hehehe

http://www.kakkep.com

Secret Beauty said...

Shaklee memang best...

Bidadari gojess said...

wow...mmg best.banyak m.l.m lain yg saqya join.. plg lama saya stay dlm shaklee.. kerana produk dan sistem dia.. yg x menekan dan tidak mementingkan mencari downline tapi lebih mementingkan kualiti produk dan kebajikan

www.bidadarigojes.blogspot.com