September 20, 2015

Ephyra Bloggers Day | Norman Hakim Kongsi Tips Sado

Ephyra Bloggers Day | Norman Hakim Kongsi Tips Sado | Baru - baru ini, Budak Pacak telah dijemput untuk hadir ke Ephyra Bloggers Day bertempat di wisma nya di Platinum Walk Danau Kota Setapak 




Rasa bertuah pulak bila dijemput, mana tidaknya first sebab dapat masuk ke ibu pejabat nya, kedua, dapat berjumpa, mendengar sendiri pengalaman dari Peneraju jenama produk terkenal ini iaitu Puan Amiza Amiruddin dan Encik Zafry Izwan Amiruddin. 




Haa kalau nak tau, dorang ini adik beradik tau. Adik beradik yang berjaya! Serius rasa bersemangat tengok dorang berkongsi pengalaman. Ephyra ni dah semakin meluas di seluruh Malaysia , Brunei dan Singapura  ye. Tahniah buat Ephyra . 




Antara pengisian sepanjang Ephyra Bloggers Day ni, kiteorang diberi penerangan mengenai produk - produk terbaru keluaran Ephyra. Kali ini terbahagi kepada produk unisex, lelaki dan juga perempuan. Yang bestnya, penerangan ini telah dibentangkan sendiri oleh duta Ephyra iaitu Norman Hakim dan Memey Suhaiza 




Memang best dengar dorang berceloteh, peramah gilos ! Sikit pun tak awkward. Rasa tak cukup pulak sehari Ephyra Bloggers Day ni. Next time buat panjang - panjang please. Hahahaa.. 




Untuk produk Unisex, Ephyra telah perkenalkan Ephyra Skin Bar dimana ianya diformulasikan 100% dari bahan asli semulajadi dan dirumuskan untuk kegunaan muka dan badan. Korang yang ada masalah jerawat, bintik hitam, nak kulit tegang dan hilang minyak gunakanlah Ephyra Skin Bar ni. Baik lelaki atau perempuan semua boleh guna ! 



Kandungan Ephyra Skin Bar
  • Seaweed
  • Fish Collagen 
  • Rice Bran Oil
  • Carrot Extract
  • Beaeberry Alpha Arbutin A extract 
  • Glutathione 


Inteemor pula adalah minuman jus premium wanita yang dirumus khas untuk kesihatan dan keintiman wanita. Kandungannya yang diperkaya pelbagai herba dan semulajadi terbukti berkualiti dari zaman berzaman 


Kandungan Inteemor
  • Kacip Fatimah 
  • Manjakani 
  • Pueraria Mirifica
  • Kunyit
  • Kolagen
  • Akar Serapat
  • Habbatusauda 
  • Buah Tin
  • Aprikot Seed
  • Acai Beri
  • Delima
  • Aloe Vera
  • Durian Belanda
  • Sireh
  • Madu
  • Dong Qui

Haa untuk kita yang lelaki ni, perkenalkan M2Flex . Tips jadi sado ? tercari - cari produk fat burner berkesan atau produk protein lelaki terbaik ? Haa semua ini korang boleh dapatkan dalam produk M2Flex. 



Kesannya telah diperakui sendiri oleh abang sado , Norman Hakim. Beliau sendiri tak pernah skip ambil M2Flex ni sebab nya minuman ini dapat mengaktifkan otak , membina otot, membuang lemak dan meningkatkan komposisi badan kepada bentuk badan yang korang idamkan. Budak Pacak pun dah start minum M2Flex so lepas ni kite tengok perubahannya 



Kandungan M2Flex 

  • whey protein
  • isolated soy protein 
  • L-carnitine 
  • creatine 
  • guarana 
  • acai beri 
  • tribulus terresties
  • catuaba 
  • butea superbea 
  • saw palmetto
  • ginkgo biloba 


Kesemua produk Ephyra ini korang jangan risau sebab 

  • sesuai digunakan oleh seisi keluarga 
  • harga bermula serendah RM 39.00 sehingga RM 197.00
  • produk Ephyra boleh dapatkan di 500 stokis di seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura 
  • boleh dapatkan juga di toko jamu, farmasi terpilih


selain dari produk di atas , korang mesti dah sinonim dengan minuman kolagen Ephyra. Budak Pacak sendiri pun minum sejak 2014. sebabnya dah terlalu banyak testimoni mengatakan produk ini berkesan dalam 

  • menjadikan kulit anjal , halus dan berseri 
  • mengurangkan kedutan
  • mengurangkan kolestrol
  • mengawal berat badan
  • melegakan sakit sendi dan banyak lagi ! 

Its a wrap! Terima kasih jemput kami semua 



Budak Pacak sendiri pun banyak alami perubahannya. Korang boleh baca di SINI. Pendek kata memang berbaloi gilos minum produk Ephyra. Kalau korang nak cuba sendiri dan tengok banyak lagi testimoni serta promosi produk bolehlah terjah 


*Tukar quality ke HD untuk saksikan video yang lebih cantik*


p/ s : Dengar cerita Norman Hakim dah buka Gym Mr Sado di Petaling Jaya dan Memey Suhaiza buka butik di Wanga Maju . Cuba korang terjah Instagram dorang @NormanHakim_786 , @memeysuhaiza 

1 Budak Rambut Pacak Komen:

amirnawawi said...

Abam khai sado la lepas nih.. Aummm