November 23, 2015

Lelaki Pun Boleh Pakai Produk Che Ta !

Lelaki Pun Boleh Pakai Produk Che Ta ! |  Siapa tau Rozita Che Wan pakai produk apa? Haa jawapannya adalah Rysya! Patutlah maintain awet muda je Che Ta ni. Rupanya sebab produk Rysya. Kalau korang kenal Che Ta, mesti korang tahu dia takkan pakai produk sesuka hati je. Malah dia mesti test dulu, baru dia setuju untuk terima atau pakai sesuatu produk 

Baru - baru ini, Budak Pacak dijemput untuk menghadiri sesi perkongsian idea Blogger dan juga Rysya. Bila dapat invitation ni. terfikir kejap. Biar betul dorang ni invite lelaki untuk produk ni. Rasanya ni produk orang  perempuan. So macam dilema kejap, tapi still accept the invitation. 

Pengasas Rysya 


Bila dah datang dan dengar sendiri penerangan oleh pengasasnya Puan Noorazlina yang menghasilkan produk ini melalui syarikat Thames Skincare Sdn.Bhd. Kalau nak tau, lelaki pun boleh pakai produk Rysya ni. Dah ramai lelaki yang mencubanya dan semuanya bercakap berkesan dan bertindak balas dengan baik. Maklumlah kulit lelaki ni berlainan dengan orang perempuan. 




Pada majlis yang sama,  Puan Noorazlina turut memberi penerangan mengenai produk Rysya yang bersumberkan pelbagai bahan semula jadi dan bagus untuk kulit termasuklah 24K emas . Haaa jangan tak tahu emas sebenarnya sangat baik untuk kosmetik 

Senarai produk dan kelebihannya 

CLEANSER

1.    Vitamin C

-       Menghilangkan dan menyembuhkan bekas jerawat
-       Dapat menghasilkan kolagen dalam jumlah yang banyak
-       Kolagen inilah yang akan berfungsi sebagai agen penyembuh luka
-       Mencerahkan kulit
-       Antioksidan dalam Vitamin C berfungsi untuk meneutralkan serangan radikal bebas pada kulit.
-       Bertindak sebagai agen anti-penuaan

2.    Licorice

-       Ektraks Licorice diperoleh dari akar tanaman Gycyrrhiza Glabra atau yang lebih dikenali sebagai akar manis
-       Ada banyak komponen yang terkandung dalam ekstrak Licorice, antar yang lain glabridin, glikosida, flavonoid dan tannin.
-       Komponen pada Ekstrak Licorice dapat membantu mencegah pigmentasi kulit wajah
-       Ia juga bertindak sebagai agen antioksidan dan anti inflamasi


TONER

1.    Phyto Placenta Extract

-       Kandungan dan ekstrak tumbuh-tumbuhan yang ada di dalam toner dapat menenangkan kulit.

2.    Vitamin B3

-       Kandungan Vitamin B3 di dalam toner dapat menyerap ke dalam kulit untuk memutihkan dan meningkatkan ‘Vitality’ kulit.
-       Ia juga dapat membantu mengawal ketidakkeseimbangan yang terjadi di dalam kulit.
-       Memberi kelembapan dan membuat kulit menjadi lebih bersih dan cerah.


24K GOLD SERUM

1. Pullulan

-       Ia merupakan sejenis gula semula jadi ( Glucan ) yang terbentuk dari fungus A yang mengandungi Vitamin C & B12.
-       Bertindak sebagai antioksidan
-       Mampu menegangkan kulit dalam jangka pendek dan panjang

2.Glycine Soja ( Soya Bean )

-       Antioksidan yang hebat kerana ia kaya dengan Vitamin C
-       Mempunyai anti-penuaan yang bertindak sebagai pelindung kulit
-       Melindungi kulit daripada radikal bebas
-       Ejen anti-radang

3. Red Algae

-       Sumber yang paling kaya dengan mineral, vitamin dan asid amino
-       Membersih dan menyuburkan kulit

4. 24K Gold

-       Meminimumkan kekurangan kolagen dan meningkatkan keanjalan kulit
-       Merawat kulit dengan meningkat dan merangsangkan peredaran di dalam kulit

24K GOLD MIRACLE CREAM

1.    Red Algae

-       Sumber yan gkaya dengan polisakarida semula jadi
-       Meningkatkan fungsi daya tahan kulit
-       Mengekalkan kelembapan semulajadi kulit
-       Meningkatkan keupayaan kelembapan

2.    Soy Placenta Extract

-       Mengurangkan kedutan
-       Menggalakkan kulit supaya lebih cerah
-       Kaya dengan biostimulans yang meningkatkan pernafasan sel kulit dan pengoksigenan

3.    Virgin Coconut Oil

-       Menghidratkan kulit
-       Menyerap, melembap dan melembutkan kulit
-       Berkesan untuk membetulkan segala isu-isu gangguan kulit seperti eczema dan lain-lain
-       Memberi perlindungan dari sinaran UV yang membahayakan Kulit



Jangan tanya kalau lepas ni lebih hensem hahhaa 


Sejak menggunakan produk Rysya Skincare, Che Ta sendiri merasakan kini kulit muka beliau kini lebih anjal, lebih sekata dan lebih bermaya. Ramai pengguna produk Rysya di luar sana juga memberi maklum balas yang sama dan dorang kini lebih berkeyakinan dengan kulit muka yang lebih menawan.
       

Fakta mengenai Produk Rysya

  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan
  • Produk terbukti sangat berkesan.
  • Memiliki seramai 50 pengedar di seluruh Malaysia
  • Produk ini dihasilkan bukan semata-mata mengaut keuntungan tetapi demi kecantikan,keselamatan dan ramai wanita yang mahukan produk ini dikeluarkan.Emas kot!
  • Tidak mengandungi bahan-bahan kimia dan diperakui halal dan mengenai kelulusan
  • Tidak memudaratkan kulit muka.
  • Produk mengandungi bahan semulajadi
  • Wangi macam sabun! 
  • Harga mampu milik dimana bermula dari RM25 sehingga RM390


Haa kemain semua!

Fokus betul semua orang dengar pasal Rysya ni


Kalau korang nak tahu lebih lanjut berkenaan produk Rysya Skincare dan tips penggunaan produk, Syarikat Thames Sdn Bhd telah mempromosikan produk Rysya Skincare bukan sahaja  melalui media masa seperti cetak dan elektronik tetapi juga melalui promosi diatas talian seperti  Facebook, Twitter dan Instagram. Dekat sini. korang juga dapat mengetahui setiap maklumat dan cara pemakaian produk yang betul melalui laman jalinan sesawang ini dengan lebih cepat dan pantas.



Untuk maklumat lanjut sila hubungi : 
WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM

Whatsapp: 019-738 8866 / 03-7831 8669

Alamat: 
Thames Skincare Sdn.Bhd,
D10-9-Blok D10,
Pusat Perdagangan Dana 1,
Jalan PJU 1A/46,
47301 Petaling Jaya,Selangor



Nak tambah pendapatan ? Puan Lin sebagai Pengarah Urusan Syarikat juga mempelawa semua yang berminat untuk menjadi rakan niaga Rysya Skincare. Boleh cari duit poket hehehe

6 Budak Rambut Pacak Komen:

luqman zakaria said...

Wah..terlebih hensem la lepas nih yer..hehe

Hanny Abdullah said...

Memang kusyukk betul org yang mendengar penerangan tu kan..terutama sis yang depan tu..kihkihkih..
Jangan skip pakai Rysya tau..lepas ni glow je muka tu...:D

Mawardi Yunus said...

untungla makin shantik

amirnawawi said...

Harga dia pun meletoppppsss

Bunda_nora said...

ha ah , harga dia pun boleh tahan...

Etuza Etuza said...

Asalam blogwalking ke sini..blog hebat..