November 12, 2015

Tempat Kahwin Cantik Bakal Dibuka Di Kajang

Tempat Kahwin Cantik Bakal Dibuka Di Kajang  | Haa tengok tajuk pun dah bergetar tulang korang kan tertanya dekat manalah tempat kahwin cantik ni? Kenal Felda D'Saji? Alah katering yang meletup gilos sebab sedap tahap dewa tu akan mula bertapak di area Kajang! So orang - orang Bangi, Cheras, Semenyih, Putrajaya, Serdang dan yang berdekatan dengannya nak cari lokasi meletup dan harga super jimat, pakat mai sini nah.. kalau korang nak tahu, tempat ini sudah 90% pembinaan ini telah siap dibina dan dijangka beroperasi pada Disember 2015. 

Tak payah fikir serabut bagai , datang buat je kat sini! Kenapa? Dengan pilihan dari Felda D' Saji , korang boleh konsep apa yang korang nak. Bali, kebun , moden? Habaq mai ja depa boleh provide. Tak percaya? boleh rujuk Asmara Penchala dan Orchard Villa . To be honest, I will not review or just give a bad comment if I'm not satisfied with that place. But this, highly recommend! Best wedding food ever !! 

Venue Terbaru Felda D'Saji Sdn Bhd : Kajang Perdana Avenue

Alamat: 
Jalan Kajang Perdana 2/2,
Taman Kajang Perdana,
43000 Kajang Selangor.







 Kajang Perdana Avenue ini Insyallah akan beroperasi pada Disember 2015. So tak nak ke jadi antara yang terawal menggunakan tempat ini? Promosi bermula dari RM28 x 500 pax tetamu sehingga 600 orang di mana 200 pax di ruangan berhawa dingin dan 400 pax di ruangan terbuka yang lengkap dengan kipas gergasi. Tak cukup dengan tu meh tengok ni

Kemudahan yang disediakan:-
  • Parking sehingga 250 buah kereta dalam satu masa
  • Bilik menunggu VVIP/VIP 
  • Bilik persalinan pengantin yang dilengkapi bilik air,tandas, surau
  • Pejabat jualan

Akses yang mudah melalui:-
  • SILK Highway
  • Persiaran Kajang-Semenyih By pass
  • Cheras-Kajang Highway
  • Seremban-Kajang Highway
  • Jalan Semenyih

Pakej perkahwinan di Kajang Perdana Avenue ini termasuk:-
  • Penggunaan tempat 
  • Penyediaan katering, layanan tetamu dan VVIP
  • Hiasan Pelamin
  • Walkway dan Archo Dummy Cake 3 tingkat
  • Standard PA sistem
  • Kawalan lalulintas oleh RELA

Avenue juga sesuai untuk acara:-
  • Konvokesyen tadika
  • Makan Malam Korporat
  • Fashion Show
  • Pelancaran Produk
  • Seminar
  • Bengkel pembelajaran
Dekat sini, bukan setakat wedding, segala jenis majlis pun sesuai! Pendek kata ini adalah lokasi yang sesuai untuk dibuat majlis. Everything complete! 

Lakaran Tempat dan Pelamin 











Asmara Penchala dah, Orchard Villa pun dah. So, bulan 12 nanti nak try terjah dekat Kajang Perdana Avenue pulak! Haa lepas ni bolehlah Budak Pacak bagi review pengalaman dekat sini. Nantikan okay? 


Maklumat Lanjut 

FACEBOOK | WEBSITE
Tel: 
03-8881 1311 (Pej Putrajaya)
03-2698 8302 (HQ)
Fax: 
03-8881 1372 ( Pej Putrajaya ) 
03-2692 4159 (HQ)
PIC:
Encik Syaiful Nazlan - 013-386 0453
Puan Nurul Nadia - 019-295 6232

1 Budak Rambut Pacak Komen:

Siti Nurzafirah said...

felda D Saji memang masam sedap.. ! yummeh