January 15, 2016

Cara Hilangkan Kolesterol

Cara Hilangkan Kolesterol | korang kalau makan pernah fikir tak berapa banyak kolesterol yang ada pada makanan tersebut? Makan kena beringat, kalau banyak sangat kolesterol padahnya nanti timbul penyakit seperti sakit jantung, darah tinggi dan sebagainya. Faktor obesiti pun disebabkan kolesterol tau? 




Jadi untuk itu, saya syorkan pada korang semua untuk mengamalkan Pati HerbaMadu keluaran Clear Herbs Sdn Bhd & Clear Herbs Trading untuk hilangkan kolesterol yang ada pada badan. Kenapa pilih Pati Herba Madu ? Sebabnya produk ini mempunyai ramuan seperti 

  • madu lebah asli
  • halia 
  • bawang putih 
  • jus lemon
  • cuka epal
  • kurma 

yang berfungsi sebagai ubat kolesterol. Ramuan ini adalah 100% asli tanpa pengawet dan mempunyai kelulusan  GMP KKM, Mesti KKM, ahli Persatuan Pengguna Islam Malaysia. Kalau korang rasa badan korang macam ada tanda - tanda kolesterol tinggi eloklah minum Pati Herba Madu ini. Produk ini mempunyai pelbagai kelebihan seperti 

  •  Menurunkan Kadar Kolesterol
  •  Membersihkan saluran jantung yg tersumbat
  •  Menurunkan Berat Badan
  •  Melancarkan process pembuangan
  •  baik untuk pesakit darah tinggi dan kencing manis
  •  membuang angin dalam badan
Selain kolesterol, Pati Herba Madu juga berfungsi sebagai ubat sakit jantung, gout, stroke, resdung dan darah tinggi .Dah ramai yang menggunakan pati ini dan terbukti berkesan.Tak percaya korang boleh baca di sini



antara testimoni pelanggan. haa nampak tak keberkesanan dia ? 


 So untuk korang yang nak sihat,atau nak dapatkan Pati Herba Madu 250ML ini, boleh dapatkan dengan harga RM69 semenanjung dan RM79 bagi  Sabah dan Sarawak

Untuk dapatkan produk ini, korang boleh klik pada link ini untuk senarai agent dan stokis Pati Herba Madu yang berdaftar 





Facebook : Clear Herbs
URL  : patiherbamadu.blogspot.com
                www.bebaskolesterol.com

 contact : 0192535796 / 0133627775 / 0125157396

2 Budak Rambut Pacak Komen:

Nisa Kay said...

belanja la satu khaiiii.. mcm best je produk ni.

Jueliza Jamani said...

Rasa mcm nak cuba lah..