February 14, 2016

Glowtox Supplement Tambahan Untuk Remaja

Glowtox Supplement Tambahan Untuk Remaja  | Waktu taip entry ni, aku baru nak mencuba minum supplement tambahan yang aku baru dapat iaitu Glowtox. Sebab aku lengahkan masa minum Glowtox ni sebab tak yakin. Hahaha takut rasa dia tak sedap dan masam ! Mostly product review yang aku dapat semua rasa masam



Tambah pulak dorang cakap Glowtox ini adalah minuman berasaskan yogurt. Confirm dah la rasa dia masam .Time shake nak minum bagai, terus terhibur kejap. Rasa dia sedap weh! Tak masam dan sangat best kalau minum time sejuk - sejuk. Sampaikan buih dia yang tinggal pun gigih aku hirup ahahaha. 

Glowtox Yogurt Drink ini adalah minuman ataupun supplement tambahan yang sangat sesuai untuk remaja dan semua lapisan umur. Dimana Glowtox Yogurt Drink ini adalah  formulasi lengkap dengan gabungan bahan semulajadi berasaskan:
  • Ekstrak Biji Anggur
  • Acai Berry,,
  • Ekstrak Zaitun
  • Habbatussauda
  • Fructooligosaccharida
  • Multivitamin


Bukan itu saja, Glowtox juga digabungkan dengan formula;
  • Anti-oksida untuk anti penuaan, awet muda & mengekalkan kulit yang cantik
  • Pre-biotic untuk penjagaan usus
  • Anti-kanser untuk mencegah daripada penyakit kritikal

So, korang yang ada masalah seperti
  • Sembelit
  • Gastrik dan ulcer perut
  • Cirit-birit
  • Ketidakhadaman (angin, ketidakselesaan perut) sebu, BUNCIT
  • Allergik
  • Jangkitan bakteria
  • Selsema
  • Kolestrol
  • Sistem imunisasi rendah
  • Buasir
  • Kulit kusam
  • Kulit berjerawat
  • Susah turun berat badan
  • Badan tidak bertenaga & cepat letih (banyak toksin dalam badan)

sesuai sangat minum Glowtox Supplement ni. Dah lah sedap pastu bertenaga pulak tu. Selalunya aku ambil awal pagi sebab dapat bekalkan tenaga dan juga sebelum tidur untuk pastikan tidur malam lebih sempurna.

Cara pengambilan:

Satu sachet dibancuh dalam 100 ml air dan terus diminum (air suam atau air sejuk)
Arahan pemakanan:

1-2 sachet sehari. Sebaiknya diambil waktu pagi dan malam (dalam keadaan perut kosong).
Dah ramai yang mencubanya dan berkesan mengikut kegunaan masing - masing. Mohon baca di sini yaa http://bit.ly/testiglowtox . Aku baru je minum dalam 5 hari camtu, so memang bertenaga! Tambah pulak bulan ni terlalu sibuk.Orang cakap muka bertambah seri hehehe
Bangun tidur, sebelum buat kerja, sebelum tidur wajib minum Glowtox! 


So untuk korang yang berminat untuk dapatkan Glowtox ni, Boleh dapatkan minuman tambahan yang sedap ni pada harga
1box RM80 (15sachets x 20g)
Free postage Semenanjung

(Sabah Sarawak add RM10)
Harga Promosi :
2bxs RM150
Free postage Semenanjung
Free shaker
(Sabah Sarawak add RM10)


Tunggu apa lagi? Dapatkan sekarang, Serius sedap !
contact no

013-294 1101
011-1194 1101

website:

fb page:

TIARA WELLNESS HQ
IG:

tiarawellnesshq

4 Budak Rambut Pacak Komen:

Nur Misnan said...

wahhh... glowing gitu..
mcm nak cuba jugaklah..

Munirah Mustafar said...

supplimen utk kesihatan kan..bagus!!

Mohd Zarin said...

Patutlah glow skit nampak sekarang ni... hehe

Mejuez said...

Makin glowing la jawab nya nanti.. hehehe