April 06, 2016

Cara Membuang Isi Lebih Dengan Mudah




Cara Membuang Isi Lebih Dengan Mudah Siapa ada masalah ini ? Sebenarnya aku sendiri pun tak pasti betul ke nama dia isi lebih , skin tags atau bintik kolestrol. Main letak je nama. Tapi setahu aku setelah consult dengan doktor, nama saintiknya adalah Molluscum Contagiosum . 




Puncanya adalah sebab gemuk berlebihan atau keturunan. Dalam kes aku ni sebab keturunan. So walaupun aku tak yakin nama betul dia apa tapi aku dengan yakinnya nak share dengan korang, dengan rawatan disini, segala jenis masalah yang korang hadapi dapat diselesaikan 




staff dia pun mesra ! 




Time aku pergi dapatkan khidmat kaunseling di Premier Clinic yang terletak di Bangsar, dilema dan takut jugak. Sebabnya skin tag yang macam biji kacang ni dah lama ada di kedua - dua bahu aku sejak kecil lagi




Tersangatlah tak selesa , sampai pakai baju round neck pun terpaksa cover. So dah rendah diri dan malu disitu. Jadi bila doktor yang cantik lagi baik hati ni, Dr Aarthi Maria cakap aku nak buat apa , terus aku cakap nak buang isi lebih di leher ni. 










Ingatkan tak dapat buat, sebabnya klinik yang terkenal dengan rawatan aesthetic ini pada kiraan aku cuma boleh buat muka je. Then, bila Dr Aarthi cakap "Okay lets do it!" , aku terus macam wow!! Finally!


haa macam ni la rupanya *gambar ihsan google* 


Dekat sini, korang nak buat segala rawatan pun boleh . Ada masalah parut? Ingin buang lemak di badan, nak buat whitening dan macam - macam lagi semuanya boleh dirawati di Premier Clinic 




Berbalik pada masalah aku tadi, ingatkan akan ambil masa lama. Terus Dr Aarthi cakap boleh terus tunggu di bilik rawatan. Bila masuk bilik pula, fuhh tenangnya. Memang selesa la pendek kata sambil - sambil dengar alunan muzik yang tenang, terus hilang nervous 




Mulanya cuak jugak yer la mana la tahu sakit kan. Tak sakit pun sebenarnya.Minor surgery ni cuma ambil masa dalam setengah jam menggunakan rawatan laser. Aku siap record video lagi haa, Mohon lihat video ni yaa .. * sorry for the bad quality*





Serius tak sakit! Aku siap bawa motor datang ke sini dan balik pun tak sakit. Cumanya parut kesan rawatan ini ambil masa sedikit untuk hilang




Terima kasih Dr Aarthi dan Premier Clinic sebab kembalikan keyakinan aku! Buat korang yang ada masalah seperti ini atau ingin mendapatkan rawatan lain bolehlah ke Premier Clinic yang terdapat di TTDI dan Bangsar 




Dr Aarthi Maria 





Alamat Premier Clinic 

TTDI - No 31 Jalan Wan Kadir 2 , Taman Tun Dr Ismail ( TTDI) , 60000 Kuala Lumpur

*sebaris Pizza Hut dan bersebelahan Maxis dan Digi Centre 




Bangsar - 40 , Jalan Telawi Bangsar Baru, 59100 Kuala Lumpur 

*sebaris Pejabat Pos dan bersebelahan Raj Banana Leaf 







Instagram : @premier_clinic 



GooglePlus : +PremierClinicKL 


Contact : 012 -662 5552

2 Budak Rambut Pacak Komen:

Miera Nadhirah Tan said...

Ini satu rawatan yang akak perlukan jugak.. akak pun ada dua tiga skin tag yang harus di buang.. huhuhu......thanks for the share...
www.mieranadhirah.com

Cumilebay MazToro said...

Biasa nya yg mempunyai masalah ini adalah yg mudah berkeringat dan tubuh lebih subur alias chubby yaaa